Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Reklamy

asterix332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z tymi reklamami? jak i co mam zrobić? to jest darmowe?

muszę podać swój nr telefonu? jak usunąć subskypcje?

i wgl co i jak z tym jak by mi ktoś tutaj napisał

aaa i jeszcze jak zdobyć aw50f

Margonem plejs

Metin plejs

Opublikowano

Więc tak. Reklamy to darmowy sposób na zarabianie NXCash. Tutaj masz poradnik gdzie i co:
http://www.mpcforum.pl/topic/745466-tut-darmowe-zarabiane-nexon-cash/

Gdy już znajdziesz interesującą Cię reklamę to pod jej opisem masz napisane co należy zrobić. Przykładowo "Pobierz aplikację, korzystaj z niej aby zarobić NXCash.

Klikasz w reklamę i robisz to co w opisie.

Zacząłeś o reklamach mobilnych. W większości jest tak:

1. Wybierasz sieć.
  2. Podajesz nr telefonu.
  3. Wysyłasz sms-a o danej treści i na dany numer.
  4. Wpisujesz PIN który dostaniesz w sms-ie zwrotnym.
  5. Jeśli dostaniesz sms-a że subskrypcja została aktywowana to poczekaj chwilę i anuluj ją. Zazwyczaj jest to opisane na stronie gdzie podajesz numer małym druczkiem na samym dole. Szukaj czegoś w stylu "STOP ...."

Z tego co wiem to aw50f aktualnie nie ma do kupienia. Ale ktoś musi mnie potwierdzić :D
Opublikowano

Większość jest zrobiona tak, że aktywując subskrypcję do godziny 24 dnia bieżącego nie powinno Ci nic dojść, jedynie nazajutrz dostaniesz przypuszczalnie SMS premium kosztujący ok. 5 zł, tak 3 razy w tygodniu, anuluj do 3 godzin subskrypcję :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

zmieniac IP mamy wiecej reklam?

Za zmiane ip grozi blokada, wiec nie radze.

Dodatkowo po zmianie IP często nikt nie widzi reklam, więc to jest zablokowane.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Trzeba przeczytac. To zalezy od reklamy bo sie roznia a nie chce Cie wprowadzac w blad. Na dole kazdej strony z reklama pisze za co pobiera.

Pytales juz o to. Przeczytaj. Czesto jest tak ze nie zabiera ale zdarzaja sie wyjatki wiec musisz to doczytac na dole strony.

Opublikowano

podczas wysłania pierwszego sms zabierze kase?

Za podanie numeru i wpisanie pinu przychodzi tylko potwierdzenie, informacje o usłudze (subskrypcji), premium SMS przychodzi zwykle później, więc musisz mieć się na baczności!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...