Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szybki EXP

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie jak szybko nabić PX . Kupiłem Bust ( 200% xp ) na 7 dni . Jak na razie gram same Dominiony . Gram je warwickem ale jest może jakaś lepsza postać ?? Chodzi mi o dużo : AP / AD / HP / najlepiej ADC i owa postać musi być dobra w teamfight . Podajcie propozycje oraz buildy .

Opublikowano

Dominiony są dobre na szybkie wbijanie levla,polecam Ci jakąś fajną,mobilną postać,a mianowicie Ezreal'a,grałem nim kilka razy dominiona i postać sprawuję się genialnie.

Opublikowano

Jak szybko wbić lvl? Graj same trójki z znajomymi, lub sam na boty, bierzesz adc, push lane w trójkę i gra mniej więcej trwa 10minut. Tak najszybciej wbija się lvl. A ogólnie to Leblanc.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Ehh... Pytanie to jest bezczelnie zadawane chyba codziennie przez innego użytkownika.

Prawda jest taka:

RIOT wszystko ustabilizował. Ilość punktów zależy od tego ile czasu grasz i jaki masz wynik.

Wyjątkiem jedynie są BOTY, które dają mniej punktów w zależności od poziomu przywoływacza.

0tp3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...