Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pytanie) Co sadzicie o mnie

FMS aka eSej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co sadzicie o mnie nick FvckMyAss mozna glownie mnie znac ew eSej lub KissMeAssPL .

Doszly mnie sluchy ze jak przestalem grac ludzie zaczeli mnie wyzywac od zlodzieji i oszutow chce sie tylko upewnic czy to prawda .Ew mozecie wyrazic swoje zdanie o moim stylu gry co w nim sie podobalo .Tak wiem ze czesto nie odpisywalem na pw ale mialem juz zalamanie ze byl czesto taki spam ;P Dobra to juz na tyle pozdrawiam ;)

Opublikowano

Wydaje mi się na spoko typa. Usłyszałem kiedys na micro od jednegk kolesia jak z nim gadalem ( nicku nie pamiętam, miał jakiś cyfry) że wyludzal i oszukiwał ludzi ( w co wątpię) . Lecz zbytnio nie wzielem sobie tej opini jako prawdziwej zwlaszcza gdy nie znalem fvckmyass

Opublikowano

Kiedyś graliśmy przeciwko sobie cw kilka razy ja w clanie Buzz pod nazwą Dlshonored. Poza tym pamiętam jednego z Twoich kolegów, nazwy nie pamiętam, ale w logo clanu z tego co mi się wydaje mieliście wtedy głowę białego królika.

Powiem Ci, że to norma, obrabiają dupę ludziom, którzy potrafili grać, a jeszcze bardziej tym, którzy grali bez mp, a kd mieli lepsze niż nie jeden koleś, który gra za rt. Mnie przykładowo nie raz wyzywali, chociaż na Dlshonoredzie nigdy hacka nie użyłem :P I to ludzie, którzy potrafili grać, a nie łajzy, które poprawnie się wysłowić nie potrafią, a angielski znają "perfect"

Opublikowano

Szkoda ze po tylu latach zostalem uznany za oszuta ;d.Ale takie zycie.Najwyzej wroce jak zmienie troche kompa bo narazie nie ma mowy przez te lagi ;C a to troche denerwuje jak Ci lagguje ekran podczas qs i potem zamiast dobic przeciwnika padasz na ds ;c.Ew wroce jak kumple z dawnych clanow wroca ;) wiadomo ze z lagami sie ciezej gra o wiele ale jak masz z kim grac to mozna sb zawsze jaja porobic albo cos ;D .A przez paru zjebannych polaczkow ktorzy mnie nawet nigdy nie spotkali w grze to nie bd sobie dupy zawracac .Dzieki za info iKeyne

@edit pamietam ten clan to byl Districkt trzynascie zalozony z Uranem i Sirem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...