Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] M82A3 tańsza o -25%!

Piteraskwiat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecena na M82A3 (Snajperka na 27 poziom)

Nowa Cena na zawsze:2699Funds

Nowa Cena w "PreBuy":14099Funds

Powodzenia na zakupach życzy nasze kochane Ea :)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Bo to jest nierealistyczne gunwo bez żadnego zastosowania w tej grze.

Jest masa innych snajperek, które się lepiej sprawują, jedynie co, to jak ktoś lubi apc rozwalać, to może po kołach z viperami walić...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Oooo coś dla mnie. Ja po zagraniu z ta bronią kilku rund nie umiem już grac innymi. Według mnie to najlepsza broń w grze, oczywiście nie ma co tu mówić o realizmie. Przecież w realu po załadowaniu naboju do zamka nie trzeba czekać sekundy aby strzelić... co to? Czekamy sekundę, aż lufa ostygnie czy co?!

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Surasmen pisze że jedna z najgorszych boltówek.

Ahmedcreep twierdzi że jest to najlepsza boltówka.

Jak to wkońcu jest? :p

Będe mógł kupić ale chce sie dowiedzieć coś więcej o tym. Wiem tylko że ma kurewsko wielki dmg i po strzale nie ochodzi od oka.

Ze snajperek mam m95, l96, m24, m14 i gola.

Opublikowano

Oooo coś dla mnie. Ja po zagraniu z ta bronią kilku rund nie umiem już grac innymi. Według mnie to najlepsza broń w grze, oczywiście nie ma co tu mówić o realizmie. Przecież w realu po załadowaniu naboju do zamka nie trzeba czekać sekundy aby strzelić... co to? Czekamy sekundę, aż lufa ostygnie czy co?!

Aż inni zdążą nas zabić...

Ta broń ma tyle sensu, co krewetki w rosole, ale co kto lubi.

Zrobili przecenę na największy shit jaki mogli dać :D

@Up.

DMG ciut lepsze od m95, jednak mało ważne, bulletdrop większy, mniejszy zasięg, wolne, trzeba grać z dźwiękami z gry, aby wiedzieć kiedy można znowu strzelać, mało ammo, wolne no i jeszcze nie można zapominać o tym, że jest wolne...

Opublikowano

Nie znasz się suras :) Na whyso gram cały czas nią i nie zamieniłbym jej na nic innego. Denerwuje tylko czas oczekiwania na kolejny strzał. Jak masz double slota z seksem, to jak nie trafisz w głowę, wtedy 1 strzał z seksa i po kolesiu. Zwykle z nią staty 20-30/1-5

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Od siebie polecę sv98 :D Fajnie wygląda.. <3

@down mówię serio

Jak dla mnie sv98 wygląda jak jakiś tani PRLowski plastik, przyjrzyj się dokładnie :P

Ostatnio nawet biegam z doubleslotem z sv98 i m14 EBR, ludzie nieźle się dziwią jak taki noob jest na 1 miejscu xD

Z m82 też da się grać, ale to jest only camper mode, tym nie poszturmujesz, już więcej z m9 zdziałasz, także kto co lubi, a do campienia i tak m95 lepsze.

Opublikowano

Moim zdaniem tylko jng-90 jest najlepsze dlatego ze ma dobry czas przeladowania jest celna i fajna z wygladu i odglos .

M82a3 jest dobra ale na duze odleglosci wiec na duze mapki jak na oman,karkand,dalian szturm i goraczke,mastur poniewaz ma dlugi czas przeladowania .Fajnie wyglada i ma potezny odglos wiec wrog bedzie cb slyszal,Ale jak ktos lubi zaj...c head z moca to sobie kupcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...