Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] League of Legends

chujek1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie , otóż mam taki mały problem ponieważ po zaladowaniu mojego przywolywacza oraz innych do 100 % powinno sie pojawic okno gry.. u mnie własnie to sie nie dzieje tylko zostaje ciagle okno ladowania bahaterow.. Czym to moze byc spowodowane miał ktoś już być może taka akcje? :P

Opublikowano

Mam cały folder z innego komputera na którym działa a tutaj nie , więc raczej to odpada?

P.S Niewiem czy moge komentować w swoim poście , jesli nie Przepraszam.

Opublikowano

Reinstall gry nie pomógł ? Całkowity. Wina nie leży po stronie systemu ani grafiki, to błąd jest w plikach.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A ile czekałeś aż się pojawi okno?U mnie kiedyś wszyscy byli załadowani i czekałem bodajże 3 minuty,potem okazało się że sivir się ładowała a my tego nie widzieliśmy.

Opublikowano

Nie, to nie przez Audio. A jest tak, jak mówił Kleas ? Że ładuje się jeszcze jedna postać ? A jak nie, to zrób ten kompletny reinstall gry, bo to wina w plikach leży.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...