Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Klasa E - jaki samochód?

PROSHOTER1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam właśnie nissana silvia się zastanawiam bo scirocco ma lepszą prędkość maksymalną zaś nissan lepsze prowadzenie i rozmyślam czy ładować skille i td w nissana czy w volksa

634534203295449218.png
Opublikowano

Zamiast Silvii polecam bardziej Nissana 200SX, obok Scirocco to drugi najlepszy wóz w tej klasie.

Znacznie lepiej skręca od Scirocco i ma od niego lepsze przyśpieszenie, jedynie prędkość maksymalna jest gorsza.

Na krętych trasach spokojne można nim wygrać, nieraz ścigałem się w klasie E i niektórzy ładnie tym Nissanem cisnęli.

Silvia będzie za to idealna do klasy D.

Opublikowano

Scirocco - ma wyższą prędkość maksymalną (po wymaksowaniu w klasie E osiąga ponad 220km/h)

200SX - lepsze prowadzenie, gorsza prędkość (po wymaksowaniu w klasie E osiąga 204km/h)

Przyśpieszenie wydaje się bardzo podobne, tak samo oba mają słabe nitro. Kwestia gustu i wprawy ;)

Opublikowano

Jak będziesz dobrze ciął zakręty to Scirocco wygrasz większość tras w klasie E. Nie ma aż tylku bardzo krętych trasw których nie da się wyprowadzic Scirocco.

Ja bym je robił w klasie E a na 2 miejscu sobie szykował Silvię lb 200 SX

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...