Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie mogę iśc po gimnazjum?

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesuję się montowaniem filmów robieniem intr grafiki itp.

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Liceum plastyczne ALE Z PROFILEM REKLAMY WIZUALNEJ (a są tylko dwa takie w Polsce- w Lublinie i gdzieś jeszcze) w takim liceum oprocz rysowania itp. uczysz się właśnie robienia reklam, fotomontazy, zdjęć, filmom, grafiki… chociaż malowanie to i tak główna domena więc średnio. Ale masz zagwarantowane studia graficzne itp. , przyjmą cię z otwartymi rękami.

A drugie… pójdź do ogolniaka/ informatycznego i rozwijaj pasję na boku ;)

Może są też jakieś graficne- starczy poszukać.

Powodzenia xD

@edit od przyszłego roku reklama wizualna w Lublinie (chodzę tu :D) jest zastąpiona filmem, szkoła kupiła super kamerę i cisnie na film :D reklama i gramiką oczywiscie zostają

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Mieszkam koło bolesławca. Mam 16 lat. Jak się rozwijać to tylko na własną rękę bo szkoły w lwówku śląskim to dupa i kicha. Umotex czekaj na mnie ;)

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Mieszkam koło bolesławca. Mam 16 lat. Jak się rozwijać to tylko na własną rękę bo szkoły w lwówku śląskim to dupa i kicha. Umotex czekaj na mnie ;)

Lepiej posłuchaj się nie mnie, bo gówno wiem o liceach a napisałem o swoim bo sam tu chodzę, tylko lepiej tego pana

Technikum Cyfrowe procesy graficzne

brzmi o wiele sensowniej niż pchanie się do szkoły plastycznej gdzie grafika to 1/10 zajęć a rysowanie i malowanie 4/10 (reszta to ogólnokształcące), no chyba że cię interesuje też rysowanie i malowanie w realu a nie tylko grafika :D

ps. to moje liceum jest łączone z gimnazjum i jest są tylko dwie klasy: klasa A to liceum, a klasa B to klasa która tu przyszła w gimnazjum a potem przechodzi automatycznie do liceum (więc jest 5b,6b itd.). I ja chodzę do gimnazjum :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

:Facepalm: Wyjechałbym tylko ang sie musze doszkolic bo cos tam umiem ale.. Chodzi mi tylko o to co napisałem w 1 poscie.

Opublikowano

Po gimnazjum jedz za granice w Polsce pracy nie znajdziesz :).

Gimnazjum kończy się w wieku 16 lat,jak ma sobie za granice do roboty wyjechać?

Opublikowano

Kuba interesuje sie tymi samymi zagadnieniami , i czytajac troszke na internecie stwierdzilem ,ze ide na mechatronika chyba bo o grafice za dobrych rzeczy nie slyszalem.

Opublikowano

Gimnazjum kończy się w wieku 16 lat,jak ma sobie za granice do roboty wyjechać?

Chodzilo, mi ze gdzies po 18-stce a te dwa lata niech sie uczy w tej Polsce...

Opublikowano

Chodzilo, mi ze gdzies po 18-stce a te dwa lata niech sie uczy w tej Polsce...

Do 18 gdzie ma się uczyć? Zawodówki są teraz 3 letnie,więc skończy ją wieku 19 lat, niech lepiej posiedzi te 2-3 lata dłużej w Polsce i skończy szkołę, Bo jak rzuci ją na 18-tke to zmarnuje dwa lata swojego życia i szanse na robote

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...