Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać w tą grę?

TrollFaces

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm blizzard zabezpiecza swoje gry nie jestem pewien co do Wow i SC2 ale Diablo raczej można tylko kupić nie spiracisz nigdzie a nawet jeśli to i tak musisz aktywować grę na koncie (kodem aktywującym który normalnie kupuje się z grą). Gdyby udało ci się jakimś cudem ściągnąć full wersję gry to trzeba kupić kod aktywacyjny np. na allegro, więc niczego nie zdziałasz bez wydawania kasy, ale moge cię pocieszyć bo z tego co wiem na battle.net można zagrać za free w demo wersję ale tylko do końca 1 aktu i chyba 30 lvl nie jestem pewien do końca nie grałem nigdy w demo. Osobiście radzę ci wydać te 100 zł ( na allegro możesz już za tyle to dostać ) i kupić podstawową wersję, a jak wyjdzie dodatek Reaper of Souls to też go kup i bądź szczęśliwy z grania w najlepszą grę Blizzarda.

3d10a40e96e20.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Da się w to jakoś zagrać, na komputerze, bez wydawania realnej kasy?

jasne ze sie nie da fajna gierka wiec warto wydac troszkie kasy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak jak wyżej, za darmo grać się nie da lecz gra jest warta swej ceny. Poczekaj na dodatek reaper of souls, zero AH, choć drop 2.0 już wszedł.

Opublikowano

Tak jak wyżej, za darmo grać się nie da lecz gra jest warta swej ceny. Poczekaj na dodatek reaper of souls, zero AH, choć drop 2.0 już wszedł.

Po co ma czeka cna ddoatek? nie ma sensu, nawet jesli wyjdzie dodatek to musi pdostawke i dodatek zeby dodatek dzialal wiec tak czy tak musi wyublic 100 na podstawe i 150-160 na dodatek(powinien bo bez niego gra bedzie slabo grywalna, za duzo sie traci tryb przygody itp)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...