Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić Apple ipad mini ?

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Tak jak w temacie. Ma ktoś może tego tableta? Jak się sprawuje i czy nadaje się do gier 3d?

Czy za cenę tego ipada dostane coś lepszego?

Opublikowano

Posiadam 2 egzemplarze 1 32gb 3G+wifi oraz 1 16gb wifi posiadam go od daty premiery i sprawuje sie zajebiscie tylko ten iOS 7.0.4 nie jest stabilny ale jeśli będziesz brać to bierz z iOS 6 lub sobie wgraj sam ;) ten 16 gb wpadł mi do basenu wyciągnęłem go po 5sec i wiedziałem : Kaplica ... A ten nawet sie nie wyłączył ! Działał do tej pory ! Jedyne co mi sie zepsuło to kabel usb light net ponieważ spaliły mi sie styki ale załatwiłem sobie nowy i to za darmo (mam deva i umowy w Apple) w grach sprawuje sie doskonale lecz mowię najlepiej bierz z ios6 lub sobie go wgraj sam :) (nie tracisz gwarancji ) i możesz juz na 6.1.3 zrobic jailbreak a wiec appki za free ale nje polecam .. Gdy bierzesz iPada mini najlepiej zaopatrzyć sie tez w obudowę lifeproof ale jak cie na nie nie stać to wystarczy jakiś booksleef + screenprotector (Ps: warto mieć jakaś pożądana obudowę bo back place kosztuje 260 euro !!!! A iPad mini nowy 270 ! A ekran w tej chwili 140 euro a wiec odmów zgzewki piwa i kup jakies pożądnie etui :) tablet mozna schować do kieszeni w spodniach !! Jeśli chcesz wiecej informacji albo cos to pytaj odpowiem na wszystkie ;)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Gość kamil40013
Opublikowano

A jak wygląda sprawa z wyświetlaczem ? Dobrze odwzorowuje kolory ? (lepiej niż amoled) Widać piksele ?

Czy bardziej się opłaca kupić ipada mini czy ipada 2 ?

Opublikowano

Hmm napewno ekran nie jest lepszy niz amoled ponieważ amoled wprowadzono pózniej lecz ma naprawde dobry ekran ;) ps : lepiej kupić iPada mini lub iPada 3 od iPada 2 :) hardware i nie bedzie wspierany juz niedługo ;)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...