Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne servery Silkroad

Cartman_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Otóż tak, pewnie powtarzają się notorycznie takie tematy, no ale cóż poradzić :)...
Piszę po to, byście doradzili mi jakieś "Nowe!" dobre prywatne servery Silkroad.
Gdzie nie ma żadnych lagów, server się dobrze trzyma i wygląda na to że pozostanie na dłużej.
Moje wymagania są takie ; cap110/100 konieczność eu oraz by nie było za łatwo że w przeciągu jednego dnia wbijesz maksymalny lvl

i w przeciągu 5 dni osiągniesz najlepsze itemy i jesteś "rzekomo" bossem bo pograłeś 6 dni ..
A więc, podsumowując wszystko cap 110/100 musi być klasa europejska no i nie ma być za łatwo by do czegoś dojść.
Mam nadzieję ze nie jest to za trudne w poszukiwaniu. Tak więc, czekam na komentarze, pozdrawiam .
PS; jeżeli grasz na servie który przedstawiłeś tutaj, opisz go najdokładniej jak to potrafisz oraz podaj swój nick(niekoniecznie jeżeli tego sobie nie życzysz, nie musisz podawać) jednakże jeżeli chcesz, abyśmy razem zagrali bądź bym wszedł do gildi(spolszczone) to jedziesz z koksem :).

Poszukuję dobrej, zgranej ekipy do wspólnej gry w Silkroad. Może być to prywatny server, jednakże uwzględniam również globale i te sprawy.
Jeżeli szukasz również tego samego, daj znać :) Dziękuje

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

zapraszam na theta sro chodz nie spelnia twojego warunku. Server stoi od czerwca, ale w grudniu przeszedl na cap 11d , czyli w sumie ma 2 miesiace, stabilny nie ma crashow, stoi 24.7 inspekcje raz na tydzien pozno w nocy, malo polakow, co jest plusem jakze i minusem, gmi aktywni i ogarnieci, nikt tu nie kupuje itemow za real kase, rywalizjacja na fw jest zawsze, 5 6 guild zawsze sie wlacza do zabawy, mozna goldbotowac sobie , na novy , a takze mozna za bieganie do temple zarobic na itemy egy, nie ma inflacji ogromnej, np paczka wep elkow 180kk 50 sztuk, przy cenie 100 silk 800kk, sa eventy raz na dwa dni okolo, pvp turniej raz na tydzien mozna za nie wygrac silki itp! ja gram i mam sie dobrze gralem tu od poczatku kiedys bylo 1.5k online teraz zostalo 500+

zapraszam ;]

aha exp 30 zrobic max lvl zajmuje troche czasu :) od 101 lvl mamy okolo 10 %na h  potem mniej schodzi do 6

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

tez polecam Polecam queen sro :>

d53.png      

Real Madrid & (L)egia Warszawa <3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

AinoSro świeże choc nie jest to 110 a raczej cap90. Dobrze sie gra , nie wbijesz za szybko max'a.
Sam zaczalem tam gre,  godny polecenia serverek  :)
Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...