Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka szkoła najlepsza dla mnie ?

BonieQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chodzę do 3 gim, interesuje się komputerami, informatyką i technologią, moje oceny z przedmiotów przydatnych w tych dziedzinach : matma 4, fiz 3 (Niestety z fizy cienko mi idzie). Pytanie brzmi ? jaką szkołę wybrać ?
Czy może technikum informatyczne, czy może liceum mta-fiz (nie wiem czy w liceum dałbym sobie rade, a 4 lata w technikum trochę mnie odstraszają) W przyszłości chciałbym pracować w branży technologicznej, lub informatycznej lub komputerowej. Najchętniej pracowałbym jako jakiś konsultant firmy np. Netii lub EA lub coś w tym stylu, lecz ogółem każdą pracą w interesujących mnie branżach nie pochańbie.

Moglibyście mi doradzić ?

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Jeżeli mogę spytać, jako kto mogę pracować w przyszłości gdybym teraz poszedł na ekonomistę :D ?

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Jeżeli mogę spytać, jako kto mogę pracować w przyszłości gdybym teraz poszedł na ekonomistę :D ?

Czyściciel okolicznych wiosek oraz dystrybutor metalów różnego pochodzenia na złomowisku u pana mietka.

21515.jpg

Opublikowano

Piszesz papiery :)

np. zapytanie o oferte, odpowiedz na oferte, reklamacja, i inne takie :D

Siedzisz przy kompie i tylko piszesz jakies papiery, masz sekretarke - możesz ją ruchach i dajesz jej premie.

Ona awansuje na wyższy poziom zawodowy dzięki Twoim praktyką w łóżku i juz masz kochanke.

Zarabiasz ~ 3k miesięcznie

Kupujesz malca i latasz po drzewach

!!!!!! DISS - Nakou vs KASH ···> !!!!!!

http://www.mpcforum.pl/topic/1091375-diss-na%CE%BAo%CF%85-vs-kash/

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Opublikowano

To zależy jaki poziom ma technikum i liceum(nauczycieli, renomę) i wybierz lepszą, ale ja się bardziej przychylam do technikum.

Opublikowano

To zależy jaki poziom ma technikum i liceum(nauczycieli, renomę) i wybierz lepszą, ale ja się bardziej przychylam do technikum.

Co to jaki poziom technikum, czy liceum. Materiał masz ten sam, maturę masz tę samą, testy na technika tak samo wszędzie jest tak samo. Tu wszystko zależy od naszego podejścia do nauki, od tego ile czasu poświęcamy.

A Tobie proponowałbym pójście do technikum o profilu informatycznym, tam masz systemy, oprogramowanie i inne bajery, daje to dużo. Po tym proponuję też nie iść od razu do pracy, tylko studia zaoczne np. to możesz pracować. A potem szukać czegoś w swoim kierunku. ;-)

fazb.jpg

Opublikowano

Technikum informatyczne, rozwiniesz swoje zainteresowania i będziesz robił w czymś w zawodzie na którym się znasz, i być może w dającym ci satysfakcje z wykonywania go

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...