Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Japoński Warrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak : zrobiłem wszystko jak w tym poradniku . Doszedłem do proxy i tak : 2 razy proxy są źle skonfigurowane proxy to szukałem innych 2 razy zrobiłem i poszedłem spać ... Wstaję wchodzę na kompa codzienne czynności (usuwanie zbędnych procesów za pomocą menedżera ) tylko że internetu nie ma ;/ Jak wziąłem "napraw" miał błąd przy odnawianiu ip myślę jak te proxy wywalić z kompa usunąłem ten folder w którym to się zadekowało , ale nic ... Myślę sobie , że i tak mam zapchany komputer to zrestartuje system już przekładam na pendriva kilka rzeczy między innymi warrocka japońskiego , myślę sobie , że może przez panel sterowania to wyrzucę ... Ok podłączyłem się do neta i jestem tu . Moje pytanie brzmi : Czy da się coś zaradzić żebym nie musiał ciągle tą procedurę powtarzać? W proxach jestem zielony nawet nie wiem czy dobrze robię , jak mam źle skonfigurowane ip i szukam nowego ... Mam routera (neostrada) ...

@edit : ten problem już rozwiązałem , ale mam następny : loguje się , wpisuje pasy , enter i okienko logowania znika , ale nic już więcej się nie dzieje , żadnego komunikatu ani nic... help?

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...