Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno gift coda

PanArecki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czeisc
Mianowicie chodzi o to ze chcialem kupic premium minecraft (bodajze 89zl) metoda pay safe card.Nie daleko mnie jest punkt sprzedazy.Pytanie brzmi czy jak zaloze konto pay safe card to bede musial placic? (jakas umowe sie podpisuje).Mieszkam w gornym slasku dlaczego nie wchodzi mi zip code?Jesli zla kategoria przosze o przeniesienie i szybka odpowiedz.

76561198094728496.png

Opublikowano

Możesz koło siebie kupić to dobrze , po pierwsze musisz mieć konto pay safe card i tam doładowywać te konto tymi kodami jak będziesz miał wystarczająca ilość pieniędzy wejdź na minecraft.net i kup proste ?

graphic.png

Opublikowano

Nie Nie Nie !

Koujesz doładowanie za 100 zł w punkcie.

Natępnie koujesz PREMIUM na minecraft.net (wykonujesz wszytskie czynności, tak jak prowadzi Cię system).

Wybierasz płatność za pomocą PaySafeCard i wpisujesz kod, który masz na "paragonie".

Z KODU zostanie pobrana należna kwota, a kilka złotych zostanie na coś innego :)

Nie musisz zakładać żadnego konta !

Jak będziesz coś potrzebował to pisz !

Opublikowano

Przy kupnie GiftCoda istnieje ryzyko (dosyć niskie, ale jednak), iż kod może być już wykorzystany. Wszystko to za sprawą generatorów takowych kodów. Polecam kupić premium bezpośrednio i nie bawić się w GiftCody.

Opublikowano

znaczy mi chodzilo o premium ogolnie nie kupuje gift code tylko premium dla mojego konta zle sie wyrazilem.A tak z czystej ciekawosci za konto na pay safe card sie placi?

76561198094728496.png

Opublikowano

Nie polecam ci kupować konto premium bo po pierwsze, nie ustawisz własnego nicku, po drugie ktoś na tym koncie może grać a nawet i kiladziesiąt osób, po trzecie może być to zwykłe oszustwo, ja ci radzę kupić zwykły kod.

Opublikowano

@up Boże, padłem ze śmiechu XDDDD

Można kupić gift code oraz konto premium bezpośrednio na konto żeby nie wpisywać gift code.

Za konto na PSC się nie płaci ;)

Opublikowano

Paysafecard możesz sobie doładować na założone konto na PSC. tam masz portfel i wpisujesz sobie kod i ten hajs ci tam tkwi . Możesz też bez konta poprostu wpisać kod i masz , jednak polecam ci Paypala , a nie PSC . ;)

?????

Opublikowano

@up Boże, padłem ze śmiechu XDDDD

Można kupić gift code oraz konto premium bezpośrednio na konto żeby nie wpisywać gift code.

Za konto na PSC się nie płaci ;)

Chyba tylko największy leń na świecie nie chciałby wpisywać gift coda na swoje konto...

Zresztą nie wiem z czego padłeś ze śmiechu ponieważ głownie konta premium mają ustawiony inny nick, nie zmienisz hasła itp także pozdro.

No chyba że jeszcze nie zrozumiałeś tego co napisałem to w ogóle pozdro xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...