Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Coins za PaySafeCard

FrronteR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widze, goldceo bardzo oplacalna strona? Po jakim czasie ci przyszlo?

Ogolnie co do pytania to chce zachecic ziomkow z allegro do wspolpracy z psc , ale odmawiaja.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Z tego co widze, goldceo bardzo oplacalna strona? Po jakim czasie ci przyszlo?

Ogolnie co do pytania to chce zachecic ziomkow z allegro do wspolpracy z psc , ale odmawiaja.

Kupiłem wczoraj pomiędzy godziną 18-19 coinsy 70k za 18 zł za PSC 20 zł przeliczyło mi na USD czy tam EURo , i czekam do tej pory na te coinsy .... jeszcze nie przyszły a napisałem do nich 3 maile i nie odpisali. Jak mi coinsy przyjdą to na pewno cię powiadomie. ;)

Opublikowano

Aha , teraz pisze na Facebooku z ziomkiem od GoldCEO i mi piszę że musze mu podać jakiś Order Number - NUMER ZAMÓWIENIA , a ja go nie zapisałem i nie wiem co teraz. Czekam na jego odpowiedź -,-

Opublikowano

Nie polecam strony GoldCEO , czekam na 70k Coins już 2 dzień i nic , dzis zamówiłem 100k w MMOGA.CO.UK i wydaje mi się to lepsza o wiele strona.Jak MMOGA ode mnie kupią zawodnika , poinformuje tu was.

Opublikowano

Znacie jakieś strony z tańszymi jeszcze coins?

35zł za 100k to trochę za drogo

Przepraszam, że tu pytam ale nie chcę zakładać nowego tematu.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...