Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs 1.6 lagi przy strzelaniu.

arci1326

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem gdy strzelam w cs 1.6 to mam tak jak by opóźnienia w strzelaniu, to znaczy strzelam i takie ścinki gdy oddaje strzał dzwięk się ścina itp. Słyszałem że to nie musi być wcale spowodowane internetem radiowym. Znajomy posiada ten sam internet w tej samej miejscowości i takich rzeczy jak ja nie ma. Internet radiowy Orange Free Dom Pro 3 mb/s gdzie mam w godzinach szczytu z 0.50-1 mb/s. karta graficzna Geforce 9600M GT niezintegrowana, 2gb ram, procesor nie jest w pełni używany mam tak od 0-20 procent używania. W cs'sie rate 25000, ex_interp 0.01, wszystkie komendy mam tak jak powinny być. I programy Hltoolz, cfospeed, czy róznego rodzaju nie pomagają, format był rr cs też jak i samego steam'a. Czy było by jakieś rozwiązanie mojego problemu ?? Może z tego powodu że mi się przegrzewa Laptop ? I wątpię żeby to naprawde było przez internet gdzie o 3 w nocy raczej mało kto korzysta z internetu a lagi (tylko) przy strzelaniu mam bo tak to gra płynnie śmiga. Zippyshare.com - Bez tytułu.pngI fps ciągle 100 mogę mieć i więcej no ale po co. Na screenie wyszło niby 7.2 fps nie wiem czemu no ale tak to 100 fps ciągle jest. Loss 0, a choke czasem się zdarzy że na 20 skoczy ale to zaraz spada na 0 przeważnie jest na 0 ping 60-100. Proszę o pomoc bo musi być jakieś rozwiązanie. A zmiana internetu nie wchodzi w grę. Z góry dzięki.

Opublikowano

1. Choke i loss zależy głównie od serwera

2. Według mnie jest to wina tego przegrzewającego się lapka, chociaż internet też nie jest zadowalający, po 500kb/s to w tych czasach strasznie mało. Ja bym na twoim miejscu tak czy siak kupił innego neta (4mb jest za około 10zł/mies) i jeśli nadal byś miał takie ścinki, to wymienił lapka.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...