Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Henesys Market Swimhack

jankex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co to jest, pewnie coś bezużytecznego i z tego co mi wiadomo to pewnie tego czegoś nie ma.

Sprawdź na MPCForum.com i na przyszłość "Odpowiedzi na nurtujące Was pytania..."

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

i tutaj sie mylisz iRokushou henesysmarket swim hack byl pod GMS v80 chodzilo w nim o to ze jak masz ten daszek jak sie wchodzi do FM w hene, to mozna bylo na niego poprostu wplynac i pozbierac itemki ktore ktos tam wjebal

nie wiem jak to zrobic

Opublikowano

spoko znalazłem nada sie to

Swim Hack

[Enable]

//Updated by Schnee

//0.54 EMS

00895B8D:

mov eax,11111113

[Disable]

00895B8D:

mov eax,00007fff

One Level Map<<< nie wim czy to tez w silniku jeszcze nigdy hacków nie robiłem

[enable]

//Updated by Schnee

//0.54 EMS

0080E574:

fstp st(1)

[disable]

0080E574:

fstp st(0)

tylko to na jakas inna wersie a uda sie wam zrobic na 0,60 co nie ?

Opublikowano

to korzon potrafi takie rzeczy zrobic?!

Heh, nie chce nic mowic ale z tego skryptu>nic nie zrobisz, jesli dobrze sie orientuje (moge sie mylic)

Lenart, panie Lawliet, nie ladnie tak sobie zabierac prawa autorskie do Old English MT ew. Clositer Blacku i robic takie bzie avatarki : )

W du*ie mam moja liczbe postow, pisze jak chce, byleby nie obrazac uzytkownikow, wylaczcie mi naliczanie postow, ale pozwolcie pisac tak, jak chce.

Opublikowano

da się wystarczy CEM z wersji 54, o ile mnie pamięć nie myli ktoś z mpc zrobił stronę z rożnymi CEM'ami do maple

@btw miło Athis że wracasz ;p

signature

Opublikowano

nie tylko CEM, pamietaj ze czasami flagi/offsety/pointery sa zmieniane, i dowiaduejsz sie o tym dopiero gdy probujesz updtaeowac skrypty

W du*ie mam moja liczbe postow, pisze jak chce, byleby nie obrazac uzytkownikow, wylaczcie mi naliczanie postow, ale pozwolcie pisac tak, jak chce.

Opublikowano

ale zawsze jest prawdopodobieństwo, że nie. Nexon nie jest idealny i udowadniał to już wiele razy

signature

Opublikowano

to dlatego napisalem

czasami

Opublikowano

Ale ja się domyślam jak to zrobić... Wystarczy ustawić teleport na tą mapkę ustawić żeby teleportował cię od razu na daszek ^_^

Opublikowano

Mozna i tak, powinno wypalic, tylko troche problemow moze nastwarzac ale to glowie takich "dla wygodnictwa".

Opublikowano

grałem sobie wczoraj w maple bawiac sie itemami przy fm i jakis koles 7lv skakał wyzej niz z hoste wziołem go na trade i powiedział ze trzeba edytowac map.wz

Please tell me how its not a complete copy. o.0

Is it really that hard to add

Map ID

>SwimArea

>>nt

>>>x1

>>>> coord

>>>y1

>>>> coord

>>>x2

>>>> coord

>>>y2

>>>> coord

to z gamiekiller.net nie wiem czy to z nami konkuruje ale moze to sie przyda do tworzenia

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To nie musi być hack,to może być map.wz Swim FM Mapa free marketu z wodą dlatego pływać może.

@Edit

Tak jak powiedział kolega wyżej ;)

Opublikowano

A po co odkopujesz ten temat jak nikt się nim nie interesuje? Zamykam.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...