Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoże ktoś z bossem?

Szfajter123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam 15 lvl shadowem i nie moge za chiny pokonać tego bossa tej syreny, mógłby ktoś wesprzeć? Jakoś się ze mną tam wbrać nie wiem jak bo nie grałem jeszcze w co-opie i nie wiem jak to chodziwszy ;).

Opublikowano

Siema, mam 15 lvl shadowem i nie moge za chiny pokonać tego bossa tej syreny, mógłby ktoś wesprzeć? Jakoś się ze mną tam wbrać nie wiem jak bo nie grałem jeszcze w co-opie i nie wiem jak to chodziwszy ;).

Pomógłbym, ale nie gram na lidze standardowej (na niej grasz - prawda?)

Shadowem solo mozesz ją ubić bez problemu tylko musisz ubrać 2 pierscienie z cold resistem.

Kupisz je w mieście. Wystarcza nawet z resistem 25% każdy.

Używaj też portali do miasta w celu odnowienia butelek i ubijesz ją w pare minut.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ziomuś takie rzeczy to pisz na czacie na pewno ktoś do Ciebie napisze :) Bez tego się nie obędzie, na bossy potrzebujesz kogoś z 80 lvlem (na te mocniejsze) a na te słabsze lecisz z koleżką nawet z tym samym lvlem

PS: Może i nie będziesz potrzebował nikogo do pomocy ale jeżeli nie masz eq takiego jakiego powinieneś mieć oraz odpowiednich support gemów to wołaj kogoś do pomocy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...