Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cross 125cc dla brata

Arturrro2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuję propozycji crossa 125cc dla brata który mierzy 1,70cm i waży 60 kilogramów i ma 15 lat :) szukam crossa typowo do jazdy terenowej i czasami po asfalcie, cross do max 1000 zł używany najlepiej jak by miał koła większe niż 14 :)

PS najlepiej jak by był w jak najlepszym stanie i nie miał startych opon :)

PS2 najlepiej 2T ale nic się nie stanie jak będzie 4T :)

Intel Pentium G2030 . Gigabyte Geforce GTX650 2GB (ver.OC) . MSI H61M-P20

CoolerMaster Thunder 600W . SilentumPC Brutus 410 . Seagate Barracuda 500GB

Patriot 2x4 GB 1333MHz CL9

Opublikowano

Nie kupuj jakiegos chinskiego crossika za 1000zl.Tym dlugo nie polatasz bo zaraz sie.cos.rozwali.Lepsza by byla yamaha dt50-tania w utrzymaniu i nie do zajeb*nia.Ja zaczynalem od takiej teraz ktm exc-f 250 :D

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej. Ale jak 125cc, to lepiej dt 125. Szybki motorek. Podobno jest nie do zajechania, także jest jak najbardziej odpowiedni dla brata "lajka". Ewentualnie mu nie kupuj crossa. Spraw mu jakąś konsolę albo bmx, bo motocykle to nie jest tanie hobby.

21515.jpg

Opublikowano

Bierz ktm lub derbii nie pozalujesz .. Bezawaryjne oraz szybkie w naprawie gdy zajdzie potrzeba ;)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Ale czy Yamaha dt-50 nie będzie dla mojego brata zbyt duża ?

Opublikowano

Wolałbym żeby chińczyk :)

Opublikowano

Jak do tysiaka to tylko chińczyk :C Na dobrą sprawe wcale nie są takie złe. Jeżeli masz pojęcie jak taki silnik naprawić to problemu nie ma :) Kupujesz, rozgręcasz, smarujesz skladasz i chula aż miło :P Mój pierwszy chińczyk w ciągu roku rozleciał się 2 razy (był na gwarancji 2 razy). Wkońcu z kolegą wzięliśmy go na warsztat. Już 3 rok śmiga aż miło :D I nie narzekam na nic! Pamiętaj, żeby go bardzo dobrze (i jak najdłużej sie da ) docierać ( i na dobry oleju!) to jest podstawa bezawaryjnej eksploatacji chińczyka.

Co nie zmienia faktu, że jednak markowe motorki miażdzą chińczyka pod każdym względem. Niestety nie wiem co Ci za tę cenę polecić bo ja sie bujam na młodych maszynach.

Opublikowano

gdzie 125 dla takiego wafla, on by sie na 80~~ zabił, max 70 jakas yamaha czy ktm

ps do 1000 zł nie znajdziesz dobrego sprzetu, chyba ze jakis rocznik 90'

Serio? No dobra, może 2t nieźle rwą, ale bez przesady... Zresztą, moim zdaniem lepiej kup mu jakiś motorower/skuter. Na cholerę mu coś do wyczynowej jazdy jak jeszcze na niczym nie jeździł? 2t nie wybacza błędów.

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...