Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć?

KapselaKaNinja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, niedługo zacznę swoją przygodę z diablo III na PS3 i odrazu mam pierwsze pytanie, jest jakaś różnica pomiędzy graniem na PS3, a komputerem ? Jak oglądam na filmikach na pc a ps3, lepiej prezentuje się pc, a z opinii innych PS3.Kim zacząć grać ( jak strzele faila to nie śmiać się xD ) żeby być tankiem i mieć jakiś DMG, albo kim mi się będzie lepiej grało.

Jakieś wskazówki ?

Opublikowano

Tank + DMG = Barb

Tylko powiem tak wszystkie postacie są cholernie drogie. Żeby mieć porządny DPS w Barbie na pewno wydasz 2x więcej niż na Demon Huntera. Jedynie zaletą barby jest tak że jak na początku ogarniesz set IK no to w jakiś sposób możesz grać na berserku nonstop z tego co pamiętam dodatkowo na mp3 90% że nie padniesz.

Powiem tak na początku radzę Ci grać barbą. Zawsze sobie nim dasz radę. Ja zacząłem grę DM i żałuje tego z jednej strony a z drugiej nie bo jest bardzo duży dps z niego ale jeszcze szybciej pada jak nie umiesz nim grać.

Opublikowano

Tez polecam barba. jest jedna z prostszych klas a czy drogi ? bzdura, zalezy co stawiasz jako cel.

Nie ma najmniejszego sesu kupować drogie itemy, te z sredniej pulki Ci starcza. Za pare miesiecy wejdzie dodatek i itemy straca swoja wartosc a Ty skoro zaczynasz stracisz caly gold :) zamin wejdzie dodatek spokojnie naucz sie grac, pobaw klasami i bedzie dobrze.

Zrób barba WW i na srednim sprzecie dasz rade robic mp5 co w zupełności wystarcza.

Btw mpX to sa poziomy trudnsci - monster power - sa od 0 do 10. Każdy akt mozesz robic na dowolnej sile potworów.

Milego grania

Opublikowano

nie ma po co ponieważ w diablo chyba niemożliwe jest wydropienie 2 takich samych przedmiotów.

Polecam wersję na PS3 lepszy drop i sposób rozgrywki.

1330007971-U359964.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...