Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]ps4 czy pc ?

Rocketeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

będzie lepszy pc niż ps4 bo koszt gier dolicz do tego jeśli gra na ps4 kosztowała by z 100-120 czyli tyle co na kompa lub tak jak same cd-key około 50-80 zł bez płyty to by się opłacało. no ale jak kosztują 200-260 zł to się nie opłaca więc wlicz sobie 2500 + dajmy 10 gier czyli 10*200=2000+2500=5500 więc naprawdę się nie opłaca a do tego platforma ps4 może być przez 2 lata i wyjdzie ps5 lub ps jakiś więc większość nowych gier już nie będzie robiona na ps4 po jakimś czasie. a kompa po 2 latach tylko zmodernizujesz za te 1000 zł plus koszty sprzedanych starych części. więc moim zdaniem będzie lepszy komp

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

będzie lepszy pc niż ps4 bo koszt gier dolicz do tego jeśli gra na ps4 kosztowała by z 100-120 czyli tyle co na kompa lub tak jak same cd-key około 50-80 zł bez płyty to by się opłacało. no ale jak kosztują 200-260 zł to się nie opłaca więc wlicz sobie 2500 + dajmy 10 gier czyli 10*200=2000+2500=5500 więc naprawdę się nie opłaca a do tego platforma ps4 może być przez 2 lata i wyjdzie ps5 lub ps jakiś więc większość nowych gier już nie będzie robiona na ps4 po jakimś czasie. a kompa po 2 latach tylko zmodernizujesz za te 1000 zł plus koszty sprzedanych starych części. więc moim zdaniem będzie lepszy komp

Ahh ta logika, myślisz, że zrezygnują z konsol po 2latach? :)

W tym roku żadnych dobrych gier(dla nie których killzone jest dobry no ale . . ) nie będzie na ps4 więc ja bym sobie poczekał.

Opublikowano

Bardziej opłaca się PC, ponieważ będzie wychodziło dużo różnych konsol, niektóre gry będą tylko na np. jedną konsolę i trzeba będzie mieć ich kilka do różnych tytułów. A prawdopodobnie duża część z nich będzie na PC.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Według mnie najlepszym rozwiązaniem jest komputer :)

Opublikowano

Dla mnie lepsza będzie konsola. Sam mam ps3 i jestem zadowolony. Premiera ps3 była w 2006, a więc porównaj sobie kompy z tamtych lat z konsolą. Również mam zamiar kupić ps4, ale to za jakiś rok może dłużej. Trzeba poczekać aż maszyna stanieje i na rynku pojawią się używane gry. To nie prawda, że na gry ps wydaję się fortunę. Większość gier kupuję używanych i za tyle ile kupuje za tyle sprzedaję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...