Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Finalongju2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o pomoc zalozylem konto na FinaLongju2 sciagnelem i wypakowywalem wiele razy na rozne sposoby i ciagle wyskakiwal mi blad :angry: :angry:

nie wiem juz co mam robic.

"Aplikacja nie zostala wlasciwie zainicjowana (0xc0000135). i dalej Kliknij pprzycisk OK, aby zakonczyc aplikacje."

Prosze o szybka odpowiedz.

Opublikowano

moze sproboj jakiegos lauchera FinalLongju wkleic do rozpakowanego clienta , bo czasami sam klient nie wystarcza ;> PS. jak pomoglem mozesz dac mi + xdd.

sygnat.png

Opublikowano

moze sproboj jakiegos lauchera FinalLongju wkleic do rozpakowanego clienta , bo czasami sam klient nie wystarcza ;> PS. jak pomoglem mozesz dac mi + xdd.

NO dobry pomysl ale nic nie poprawil nadal ten sam blad :(

ale noi tak dam ci ocenke :D

Milo wiedziec ze ktos napisal na ten post

Opublikowano

pobierz net framework jakiś najnowszy albo 3.5 albo zmień nazwe pliku na 99.9% będzie z net framework bo zawsze jak to wyskakiwało to net framework pomagał tylko pobierz zainstaluj i już

fs.png

Opublikowano

Prosze o pomoc zalozylem konto na FinaLongju2 sciagnelem i wypakowywalem wiele razy na rozne sposoby i ciagle wyskakiwal mi blad :angry: :angry:

nie wiem juz co mam robic.

"Aplikacja nie zostala wlasciwie zainicjowana (0xc0000135). i dalej Kliknij pprzycisk OK, aby zakonczyc aplikacje."

Prosze o szybka odpowiedz.

W folderze backup są serwery i wklej je do głównego folderu i kliknij na tą ikonke z serwerem

Opublikowano

Wystarczy zainstalować NET framework 3.5 , można go znaleźć na oryginalnej stronce Microsoftu.

@EDIT nie zauważyłem 2x UP :P

" Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los."

— Paulo Coelho

Poproszę o pozytywne oceny

:)

mpcforumbysilvermoons3.jpg

• 1 miesiąc temu...
Gość kwiatus124
Opublikowano

uruchom plik "Server1ch1" moze wejdzie. Nie wiem tylko czemu sie zalogowac nie da. Co sie dzieje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...