Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Uwaga na Allegro i inne aukcje !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dziś wraz z moim znajomym z szkoły postanowiliśmy sprawdzić co sie stanie gdy zgłosimy kradzież telefonu Apple iPhone 5s 32gb biały zakupiony w icenter w Holandii .. Poszliśmy wraz z pudelkiem oraz paragonem na komisariat policji w Holandii i zgłosiliśmy ze telefon jest skradziony (lekko musiałem uderzyć kumpla :D) .. Tak policja spisała protokół i w 20 min dała nam namiary oraz taki jakiś papier (raport) z którym musieliśmy sie zgłosić do dilera Apple .. Tak zrobiliśmy i co nas zdziwiło w 5 minut dostał nowego iphona ! Musiał oddać tylko ładowarke oraz ładowarke ! iPhone nadal jest i działa mozna używać internetu dzwonic itd nic nie jest zblokowane .. Oczywiście odradzam sprawdzania tego w Polsce i innych krajach ( on ten telefon i tak miał używać tylko jako mp3) a wiec dostałem do wniosku iż na Allegro itd sa tez telefony uzyskane w taki sposob ! A wiec uważajcie .. Mozna poprosić sprzedawcę by podał Mac id oraz IMEI ;)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Lol.

Od tak dostać nowy telefon.. Dziwne.. :P

Hmm.. Załatwcie mi w ten sposób Iphone'a xD

Sam pierw nie wierzyłem i kumpel mowi .. To chodz zakładamy sie :D no i przegrałem kartę iTunes 50e :/ :P ale jak bd brać iphona nowego (ip6) to zrobię taki Mac :D

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...