Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dogry.pl

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z wiadomego motta które stosuje się w życiu realnym jak i w internetach

"ZA DARMO TO W RYJ MOŻNA DOSTAĆ"

Kieruje do was zapytanie następujacej tresci :

czy jesli se te punkciki tam uzbieram to oni mi to faktycznie dadzą ?

Opublikowano

Ile jeszcze będzie tematów na ten temat? Jest coś takiego jak opcja szukaj.

Strona jest wypłacalna, widziałem dowody i mój znajomy też zdobył rp. Jednak bez refow nic nie zrobisz, za mało pkt. Moim zdaniem nie opłaca się tego robić.

Opublikowano

Nie opłaca. Nie stosują się do akceptacji postów, u mnie zawsze opóźnienie było, i to konkretne. Zanim zbierzesz te punkty na te RP to dawno wyprosisz lub znajdziesz te 10zł.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Niby wypłacają(po dużym czasie),ale jest to wg. nie opłacalne.Zanim to zrobisz i wszystko pozatwierdzasz minie sporo czasu i do tego oczekiwać czy dadzą czy nie,mi osobiście raz przyznali(więcej razy nie chciałem tracić czasu),a jak raz koledze nie dali to czekał bodajże 1 miesiąc na odpowiedź i oddanie tych pkt ..

Opublikowano

Moje dowody z innego tematu:

31uh.pngdru9.jpg

Strona działa w 2 dni wbiłem 2x 20zł psc + jeszcze tydzień później kolejne 20zł. Dalej się już nie da sie 60zł piechotą nie chodzi jednak. Kod przysyłają w 20 minut nie wiem czemu wszyscy mówią, że trzeba czekać długo. Pomoc sponsorpay / supersonic odpisuje w max kilka dni i punkty dają od razu jeśli sie wypełniło ankiety. Ja stronę w 100% polecam ^^

Pierwszy kod wbijałem w 100% bez refów, na drugim miałem ich 8, na trzecią psc wystarczyły 3 refy + ankiety i gry (w momencie jak kupowałem psc były za 1799pkt).

Opublikowano

za te ankiety sie płaci jak podasz numer ???

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

za te ankiety sie płaci jak podasz numer ???

Jak są za darmo to nie może się płacić,ale potem mogą Ci wysyłać na telefon różne reklamy.

Opublikowano

Jak są za darmo to nie może się płacić,ale potem mogą Ci wysyłać na telefon różne reklamy.

Serwis bSmarter to usługa subskrypcyjna, której koszt wynosi 6,15 zł i naliczany jest w każdy wtorek, czwartek i sobotę za pośrednictwem wiadomości SMS Premium. W ramach usługi użytkownik otrzymuje dostęp do codziennej gry dotyczącej wiedzy ogólnej za pośrednictwem portalu bSmarter pod adresem Jednak nie za darmo

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Refy tworzyli mi inni koledzy wynalazłem bardzo porsty i szybko system:

1) Pobierasz grę Warthunder

2) Tworzysz maila

3) Piszesz do znajomego (zawsze inny)
4) Prosisz o zrobienie konta z reflinka, od razu podajesz email, login, haslo przez co zajmuje mu to 30s i każesz założyć konto w warthunder

5) Wbijasz na jego konto na warthunder grasz 1 runde (~5 minut) wbijając mu tym samym +400pkt i osiągnięcie 100pkt za refa.

Opublikowano

Jeśli z jednego ip założone jest jedno lub 2 konta (nie wiem dokładnie jaki jest limit) wtedy nie ma zakładki "Zdobądź punkty w grach" przez co nie da się wbić punktów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...