Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka karta graficzna?

teso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw napisz do jakiego komputera ma być ta karta, tylko podaj dokładnie modele części.

Choć w tej cenie będzie kart GTX 650 Ti boost.

Opublikowano

Ja polecam MSI Radeon HD7850 :)

Opublikowano

Nie jestem mega obcykany ale ino pisze że polecam:) Jesteś mądrzejszy to wiesz lepiej sam grałem niedługo na 7850 to ładnie wszystko śmigało. Więc jak tak to gtx 650 ti boost jest bardzo dobra. Nie mogę nic o niej powiedzieć bo nie miałem z nią styku.

Opublikowano

Nie jestem mega obcykany ale ino pisze że polecam:) Jesteś mądrzejszy to wiesz lepiej sam grałem niedługo na 7850 to ładnie wszystko śmigało. Więc jak tak to gtx 650 ti boost jest bardzo dobra. Nie mogę nic o niej powiedzieć bo nie miałem z nią styku.

To, że grałeś na karcie graficznej Radeon 7850 nie oznacza, że jest to najlepsza karta graficzna. Gtx 650 ti boost jest lepszy. Szczególnie po OC.

Jak ja gram na Radeon 5770 na wysokich w Battlefield 3 to znaczy, że mam wszędzie mam polecać tą kartę graficzną nie patrząc na budżet?

Nie wiesz czy karta graficzna jest najlepsza w tym budżecie to jej nie podawaj, bo robi to tylko zamęt na tym forum.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

To, że grałeś na karcie graficznej Radeon 7850 nie oznacza, że jest to najlepsza karta graficzna. Gtx 650 ti boost jest lepszy. Szczególnie po OC.

Jak ja gram na Radeon 5770 na wysokich w Battlefield 3 to znaczy, że mam wszędzie mam polecać tą kartę graficzną nie patrząc na budżet?

Nie wiesz czy karta graficzna jest najlepsza w tym budżecie to jej nie podawaj, bo robi to tylko zamęt na tym forum.

7850 jest lepsza po O/C. Na stocku porównywalne (w zależności od gry).

Opublikowano

Sweet Jesus już praktycznie wszystko wyjaśnił.

Ja pozostaję przy 7850.

Sam jej używam od roku i sprawuje się jak najbardziej ok.

@RADTOR, nie unoś się tak bo nie masz racji :D

EMPTY :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...