Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Na wstępie napiszę, że nie są to żadne jakieś nowe NPC.

Nudziło mi się, a jako że idą święta, Mikołaj i te sprawy, postanowiłem zrobić coś dobrego :D

Jest to moja pierwsza praca z edycją jakichkolwiek plików klienta (używając pro elo zaawansowanego GIMPa :D).

Paczka poniżej zawiera pliki NPC.eix oraz NPC.epk. Edytowani handlarze to:

- Strażnik Miejski;

- Kowal;

- Yonah;

- H. Zbroją;

- H. Bronią;

- Seon-Hae;

UPDATE 26.11.2013:

- Uriel;

- Deokbae;

- Hu-Ahn-So;

- Ariyoung;

Mały SS jak wyglądają oni w grze:

npc.png

npc2.png

* UPDATE * 26.11.2013 *

siema.png

Dobra, koniec pitolenia, macie DL:

http://www.speedyshare.com/KZs3W/NPC-swiateczne-UPDATE-26.11.2013-PhoEnix9332.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/en/file/52087e4690ca6db7d3a3488a4ca0220a0e4bfc7fba7acea1ad68696c2ce59a00/analysis/1385473404/

Mała instrukcja:

Zawartość paczki wrzucić do pack i podmienić, ot cała filozofia ;)

Jak wspomniałem.. to moja pierwsza tego typu praca. Sami oceńcie czy to wyszło, a jeśli tak, to który wyszedł najlepiej. Mam nadzieję, że ogólnie nie są złe i komuś się przydadzą ;) Przy chwili wolnego czasu uzupełnię paczkę o nowe NPC.
Pozdrawiam!

PS. Darujcie sobie hejty, gdyż po pierwsze mam to gdzieś, a po drugie będą one zgłaszane ;)

727881401622271220780.jpeg
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Całkiem przyzwoite :P

Jak by jeszcze każdy npc miał czapkę mikołaja by było cud miód :D

Pozdrawiam,zostawiam lajka.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Jedna osoba zaczeła coś robić i widze, ze teraz każdy zacznie i znowu xxxx tematów na ten sam temat.

Czemu kopiujesz pomysł od kogoś innego, sam nic kreatywnego zrobic nie potrafisz?

Nawet tego nie skomentuje bo brak mi słów.

Opublikowano

Jedna osoba zaczeła coś robić i widze, ze teraz każdy zacznie i znowu xxxx tematów na ten sam temat.

Czemu kopiujesz pomysł od kogoś innego, sam nic kreatywnego zrobic nie potrafisz?

Nawet tego nie skomentuje bo brak mi słów.

Akurat do osoby która wstawiła SS do Media (RemoverPL) pisałem i brałem od niej małe wskazówki co do edycji plików, przerabiania tekstur .dds itp..

Więc zrobiłem to co dałem radę i chciałem się tym pochwalić/podzielić. Nie doszukuj się tu czegoś, czego nie ma.

Opublikowano

Nie ma to jak hejtować kogoś, komu się chciało ruszyć 4 litery i zrobić coś dla dobra innych . . . Ludzie czy to było 5 min czy 30 min roboty, liczy się że autor udostępnia to nam -użytkownikom.

Prace bardzo mi się podobają. Lajk za wstawkę.

4692787228.png

Opublikowano

Świetnie się prezentują w grze. Masz w planach dodanie także czapek mikołaja do tych NPC ?

Właśnie tak sobie myślałem, że takie czapki byłyby fajną sprawą.

Ale pierwsze muszę ogarnąć edycje modelowania takich NPC, jak mi się uda, na 100% się z Wami podziele ;)

Opublikowano

@Up dałem ss'y do archiwum(Specjalnie na taką okazje), na samym początku tematu są ;]

Choć byś ogarną jak to zrobić to stwierdzisz że za dużo z tym roboty, jeśli Ci się jednak uda to na 99,9% tego nie udostępnisz. ;) Takie jest moje zdanie.

8910814572903361049127.png

Opublikowano

@Up dałem ss'y do archiwum(Specjalnie na taką okazje), na samym początku tematu są ;]

Choć byś ogarną jak to zrobić to stwierdzisz że za dużo z tym roboty, jeśli Ci się jednak uda to na 99,9% tego nie udostępnisz. ;) Takie jest moje zdanie.

Po pierwsze są znikome szanse, że w najbliższym czasie cokolwiek ogarnę :D

Natomiast jeśli się uda i stworzę taki mały projekcik - dostaniecie go pierwsi, ja skąpy nie jestem. Nie mam serwera dla zarobku, jedynie mały u siebie dla testów, dlatego takowe projekty przede wszystkim znajdą się na MPC, gdyż z kompa szybko mi pewnie znikną (szybko robi się u mnie syf i trzeba trzaskać format :D ).

Opublikowano

Nie no naprawdę kawał świetnej roboty , wykorzystam to na swoim przyszłym serwerze :) Oczywiście , nie zapomnę o autorze. ;]

Tylko coś po wklejeniu do Packa nadal nie działa :(

Opublikowano

Nie no naprawdę kawał świetnej roboty , wykorzystam to na swoim przyszłym serwerze :) Oczywiście , nie zapomnę o autorze. ;]

Tylko coś po wklejeniu do Packa nadal nie działa :(

Jakiego klienta używasz? Dodam, że pliki NPC pochodzą z klienta Derina (jak to ma jakieś znaczenie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...