Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FIFA 14, warto?

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi,

od wczoraj zastanawiam się nad kupnem Fify 14. Bardzo spodobał mi się Ultimate Team, szczególnie reakcje ludzi.

Moje pytania, czy warto zakupić.

Gdzie mogę najtaniej kupić na PC? Nie chcę więcej wydawać bo już zaklepałem coś na święta, a kasę też na coś innego wydam.

Jak zarabia się monety w Fifie, i jak dużo leci?

Za co można kupić Fifa Pointsy?

Warto grać w FIFE?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Warto. Najtaniej tylko można kupić w internecie. Na Allegro najtańszą widziałem za 105zł.

Monety głównie zarabia się grając sezony. Ok. 400-500 monet za mecz + to co dostaniesz za wygranie/awans lub utrzymanie się w lidze.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja zakupilem w sklepie, dałem te 120 zł ale według mnie opłacalo się. Zarąbiscie sie gra w FUT. Także polecam :)

A co do zarobku to kolega up napisał. Też jak grasz ze znajomym to np ja dostaje ok. 700-750 monet :P

cac841f1bf1704cemed.png

Opublikowano

Zarobek zależy od wielu czynników ale po 500 + za wygrany mecz myślę że będziesz dostawał.Po raz 1 kupiłem orginalną Fifę i nie żałuję moich 135 zł.2 liga + emocje jak ludzie się wkurzają (ty z nimi też ale beka :p).Jeszcze jak w programie orgin masz ustawione że z kimś gadasz to beka na całego :D (ostatnio gadałem z niemcem i turkiem) (z niemcem jeszcze się dogadałem :D )

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Zależy w sumie. Zadaj sobie takie pytanie: Czy naprawdę interesuje mnie piłka nożna do tego stopnia, że FIFA mi się nie znudzi?
Granie meczów jest dość monotonne, jeżeli Cię to nie pasjonuje. Reakcje ludzi są podobne w każdych grach - możesz sobie zagrać w Metina i próbować szczęścia u kowala.
Wiele osób nie ma też pojęcia o piłce nożnej, nie potrafi jej nawet porządnie uderzyć na wfie, ale w FIFĘ grają. Tutaj już wchodzi w grę multiplayer, który dla wielu osób jest.. hmm, po prostu w jakiś sposób bardziej interesujący.

Więc wiesz, wybór zależy od Ciebie. Zadaj sobie to pytanie, zastanów się i będziesz wiedział.

Opublikowano

Zarabiać i dostawać paczki możesz jeszcze za pomocą internetowej aplikacji, codziennie dostajesz prezent za samo zalogowanie ;) Najczęściej srebrna paczka albo 500 monet.

WOW, dzisiaj wpadło mi 2500 coinsów xD

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Zależy w sumie. Zadaj sobie takie pytanie: Czy naprawdę interesuje mnie piłka nożna do tego stopnia, że FIFA mi się nie znudzi?

Granie meczów jest dość monotonne, jeżeli Cię to nie pasjonuje. Reakcje ludzi są podobne w każdych grach - możesz sobie zagrać w Metina i próbować szczęścia u kowala.

Wiele osób nie ma też pojęcia o piłce nożnej, nie potrafi jej nawet porządnie uderzyć na wfie, ale w FIFĘ grają. Tutaj już wchodzi w grę multiplayer, który dla wielu osób jest.. hmm, po prostu w jakiś sposób bardziej interesujący.

Więc wiesz, wybór zależy od Ciebie. Zadaj sobie to pytanie, zastanów się i będziesz wiedział.

Trenowałem nożną, i nadal chętnie gram z kolegami. Nożną od dawna się interesują, mam nawet kilka pełnych albumów z kartami/naklejkami (niemcy).

Grałem dotychczas w chyba każdą FIFĘ i powiem szczerze że mnie nie nudziło. Fun zawsze był, lecz Ultimate Team daje jeszcze większą frajdę jak o tym czytałem. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Warto kupić,nawet jak się będziesz nudził to ściągasz piosenki,słuchasz i grasz a dużo zabawy daje ta gra :)

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...