Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zwiększenie liczby fps

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Zastanawiam sie czy jest jakis sprawdzony i dzialajacy sposob na zwiekszenie liczby fpsow w inwestycji?

Obecnie mam po 18-22 na v1 i 12-14 na v2. Gdy strzelam to mam spadki o polowe. Chce chodzic na jakies akcje z moim klanem ale przy takiej ilosci fpsow to sie nie da.

Prosze nie pisqc mi nic o odkurzaczu etc. Komp swierzo po formacie.

Beda lajki jak beda jakies dzialajace sposoby ;)

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

pousuwaj zbędny syf z kompa najlepiej cclenerem , powyłączaj wszystko co zbędne , zainstaluj program game booster może daj 2-5 fps , innego sposobu nie ma poza kupnem nowego sprzętu :)

Opublikowano

@up. Twoje porady sa bezcenne :( @2up. Mozesz podac konf. Twojego kompa?

test

Opublikowano

Nie no bez jaj skoro masz 18-22 i pecet jest po formacie to chyba logiczne że jest po prostu za słaby nie szukaj na siłe rozwiązania na większe fpsy , po prostu kup nowy PC albo odpuśc sobie granie w WarZ .

Opublikowano

mam ram 4X 3.2

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Dupa. Nic nie zrobisz Game Booster jedyne co może być, poza tym lepszy PC.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

mam ram 4X 3.2

Kolego, mozesz podac konf. Twojego kompa? To co napisales jest... bezcenne ;) Poczytaj jak podac konf. kompa i skad to spisac. Rece i nogi opadaja :(

test

Opublikowano

Konfiguracja Komputera nic nie pomoże. Żadne poradniki ani nic w tym stylu nie dadzą ci więcej niż 2-3 fps. Ostatecznie aby zwiększyć FPS w ISS jest kupno nowego sprzętu lub samej karty graficznej (ISS wykorzystuje w 90% kartę graficzną i to od niej zależą FPS'y)

Opublikowano

Polecicie jakas dobra i niedrogA karte graficzna?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...