Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Mało miejsca, Mega.co.nz

CheaTOver

Pytanie

Opublikowano

Część, mam 1tb pamięci która jest podzielona na 2 partycje - standardowo C i D. C wykorzystuję na różne programy jak i pliki systemowe i ma ok. 200gb. D gry i różne takie duperele.. Niestety ostatnio strasznie zawaliłem dysk C i dochodzi czasem do momentów gdzie zostaje pare kb wolnego miejsca... Jak mógł bym zwiększyć pamięć tej partycji bez usuwania plików? Drugą rzeczą jest fakt że często zdarza mi się ściągać coś z Mega.co.nz i ona zawala mi dysk C i nie mam pojęcia gdzie.. Wie ktoś może gdzie? ( chodzi mi o to że gdy coś ściągam z Mega to zawala dysk C, potem pobiera program na dysk D, a dysk C nadal ma zajęte miejsce.. Czyli 2 razy pobiera 1 plik? ..)

Zbieram like ;x

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 Tb podzielony na 2 partycje - C (97,5GB) i D(833GB) :) Już tak patrzyłem jak pisałeś i ciągle jest zawalany :/ Wirusów brak bo sprawdzam codziennie.. Usuwałem Ccleanerem i nic..

Zbieram like ;x

Opublikowano

No zależy to u kogo.

U mnie przez pół roku uzbierało się 25-30gb ;). Ale co się dziwić ;P Każdego dnia po 3-4gb ściągałem.

Najlepiej to ppm i właściwości na foldery lukasz co Ci ile zajmuje i wypierdzielasz zbędne rzeczy.

Wgl. jak duży ten twój dysk jest?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...