Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Technikiem TS3, Forum i zrobię stronę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zaczęło mi się nudzić grać na serwerach które mają w Administracji dzieci i padają po kilku dniach albo są wgl nie dopracowane. Chciał bym pomóc w serwerze Metin2 który dopiero powstaje. Mogę się zajmować prowadzeniem serwera TeamSpeak3, forum, mogę też zrobić stronkę pod ten serwer i rozreklamować serwer. Na serwerze TeamSpeak3 siedzę już około 2-3lat i prawie wszystko wiem co jest w permissions i robienie kanałów. Forum zrobię sam od 0 na licencji IPB, rangi i działy. Serwer w którym chce to robić ma być jeszcze OFF i być kierowany przez 1 osobę. Jeśli jesteś zainteresowany mogę ci pomóc zrobić serwer lecz robimy to we 2 aby nie było zbędnych problemów. Potem poszukamy administracji itd. Jeśli jesteś zainteresowany napisz GG pod tematem a ja się do cb odezwę.

Ty się zajmujesz plikami i klijentem gry a ja robię reszte.

Kontakt :
1. Piszcie pod tematem GG a ja do was napiszę.
2. PW na forum.

metin2-hard-serwer-prywatny.png

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

Oferta nadal aktualna.
Jeśli jesteś zainteresowany pisz numer pod tematem lub PW.

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...