Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Jak zrobić injector

Sir Manieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zrobić swój własny injector. Będzie to mój pierwszy własny "program". Nwm jak się do tego zabrać. Chciałbym zrobić tak żeby wyskakiwał CMD (wiersz poleceń) i w nim pisało "Czekanie na proces XXX.exe", "Plik poprawnie zainjectowany." itp. Proszę napsiać w czym takie coś zrobić, jak się do tego zabrać i jeżeli są jakieś poradniki to zapodajcie. Z góry dziękuje za pomoc ;)

PS. I jak podpatrzeć kod takiego injectora? Tzn. mam pobrany injector i podpatrzył bym w kodzie jak on jest zrobiony :)

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Heh :D Nie ma czegos w stylu program do tworzenia injectorow :D poczytaj o programowaniu w C++, Visual Basic. Teoretycznie injector mozna napisac w kazdym jezyku. Ale na 100% nie zrobisz tego w dzien bez zadnej wiedzy. Kodu tez raczej nie podejrzysz, z reszta wtedy injector nie jest Twoj a podpisujac sie pod praca lamiesz prawa autorskie. Zacznij od prostych programow ktore wyswietlaja tekst itp. Kolejno podnos poprzeczke i czytaj :)

Opublikowano

Zapodałby mi ktoś link do bezpośredniego downloadu microsoft visual basic 2008? bo ja pobrałem jakiś i niemam żadnej ikonki do programu :D

sygna1.png

Opublikowano

Nie nie oto. Pobrał już tyle tego i nic... Nigdzie nie moge tego znaleźć... :/ Tego kurewskiego microsoft visual basic 2008 ;/

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...