Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot który sam jeździ

GaCeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy jest jakaś możliwość zrobienia jakiegoś bota który sam będzie jeździł w kółko lub wyznaczyć mu trasę ? Lub może taki bot już istnieje ?

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Bot, taki na 100% jest, raczej na Rosyjskich stronach.

Najprościej - Postaw sobie coś na klawisz, myślę, że bardziej w tej sprawie pomogą ci Cheaterzy z działu "Niezbędnik Cheatera" :)

Opublikowano

A możecie podać mi linka do takiego bota ?

A postawić coś na klawisz to nie bo czeba mi wyznaczyć trasę żeby skręcał itp.

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Na co Ci to w sumie? Jak już bardzo chcesz to wpisz w Google "GTA driving bot"...

Skoro milczenie jest złotem, a mowa srebrem... to chyba właśnie wzbogaciłem się o jedną sztabkę!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=17217

W tym jest funkcja "Auto-Driver". Zaznaczasz na mapie gdzie ma jechać, wciskasz guzik i jedzie. Sam omija przeszkody (auta, blokady). Jest to mod CLEO.

Jeśli masz jakiś problem z Plugin'em/Skryptem do MineCraft'a to pisz na PW/Skype/GG, lub inny komunikator podany w profilu. Pomagam za darmo.

Pracuję na zlecenia. Do stałej pracy bardzo ciężko mnie namówić. ^^

Przepiszę Skrypt na Plugin! W większości przypadków za darmo.

Opublikowano

Tak jak wyżej,mam tego bota,ale nacieszyłem się tym z 2 godziny bo później coś mi się zechlało,ale to nie wina tego botu tylko mojego kompa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...