Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomysł na coś unikatowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Robię serwer w minecraft. Serwer typu Survival+Gildie. Tak, wiem... Nie spamujcie, że nie opłaca się robić.. wiem, że dużo takich jest, ale chciałbym dodać coś unikatowego, aby na serwer na starcie weszło dużo ludzi. Więc prosiłbym was o pomysły jakieś, bo ja na nic od wczoraj nie wpadłem. Pomysły możecie podsyłać na PRIV, lub na gg: 39112257 Oczywiście nie robicie tego za darmo. :) Najlepszy/e pomysł/y wynagrodzę Vipem/SuperVipem.

Tak więc podsyłajcie na gg lub PRIV pomysły.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja ogólnie to nie wchodzę na serwery Survival ponieważ niczym one mnie nie zaskakują. Lecz gdy na serwer zostanie dodana jakaś epicka nowość to od razu wchodzę i tak samo jest z innymi graczami zapewne. Mój pomysł jest taki, abyś zrobił serwer Survival+Gildie+RPG Czyli serwer z gildiami i z klasami na serwerze oraz skilami, możesz do tego użyć pluginu:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/nirvaplugin/
Opublikowano

Wspólny survival bez pvp. Gracze razem by zdobywali surowce i budowali miasto,a admini by nie wchodzili im za bardzo w paradę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...