Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] sprawa z komputerem

WaRRocK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc pewnie zostanie to zaraz usuniete ale pisze liczac ze ktos mi pomoze.mam wind 7 sp1 64 bity i teraz jesli zrobie formata to usuna mi sie sterowniki a mam tylko plyte do k grafy a to jest chyba wszystko w plycie glownej tylko karta jest wpinana wiec co zrobic by te sterowniki jakos znalesc i zainstalowac?jesli strace do koltrolera ethernet to niebedzie neta wiec lipa!ale mysle ze skoro to jest ja mam aby podpieta k.graf to tylko od niej zainstalowac stery a reszta powinna byc

LIKE

Opublikowano

Robisz tak o. Wpisujesz w google swoją płytę główną, a na końcu dodajesz ''drivers'' szukasz np. internetu (jeśli masz zintegrowaną sieciówkę) i dźwięku, pobierasz instalujesz i masz. Jak instalujesz 7 to samo Ci znajdzie sterowniki i zainstaluję.

@Down

Może tera to pobrać i wgrać na pendrive, czy coś. -.-

Opublikowano

Wydaje mi sie ze dzial komputery mimo wszystko ma wiecej wspolnego z Twoim problemem niz WR ;|

A co do problemu to ja po formacie mialem neta przez Ethernet wiec nie powinno byc problemu. A do czego chcesz jeszcze instalowac sterowniki skoro reszte masz zintegrowana? 0.0

Do tego Win 7 w 90% przypadkow sam pobierze i zainstaluje sterowniki.

Robisz tak o. Wpisujesz w google swoją płytę główną, a na końcu dodajesz ''drivers'' szukasz np. internetu (jeśli masz zintegrowaną sieciówkę) i dźwięku, pobierasz instalujesz i masz.

Koles martwi sie ze nie bedzie mial neta przez brak sterownikow a Ty kazesz mu je wygooglowac? -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...