Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Filezilla serwer terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. nie moge sie polaczyc z filezilla na najnowsazych plikach ternezo. Skonfigurowalem sysinstal, portmapa, ustawilem tez networking hamachi loguje sie prawidlowymi danymi a wyskakuje na file zilli blad. Ponadto podczas wyskakiwania bledu na filezilli , na freebsd pojawia sie jakis blad ethost sshd ets [32242] i jakies napisy.

Oto ten blad http://zapodaj.net/40748d78887b0.png.html

a to blad z filezilli http://zapodaj.net/0b16f975e729e.png.html

Jak to naprawic?

jak wlaczam server to jest napisane tez /etc/rc.conf -- not found

Opublikowano

Czyli nie znaleziono pliku rc.conf w /etc/ poproś kogoś żeby Ci wysłał ten plik, ja niestety nie mam jego plików, najlepiej jednak jakbys zrobił screena konsoli kiedy wywala błędy ;)

Opublikowano

w sysinstall w 1 ustaw Ethost.home w drugim gdzie jest puste samo home i już nie będzie /etc/rc.d not found. A co do tego błędu to nie wiem może źle ustawiłeś w rootach albo w ustawieniach w vbox nie masz mostkowana kasrte sieciową i hamachi network interfaces.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

w sysinstall w 1 ustaw Ethost.home w drugim gdzie jest puste samo home i już nie będzie /etc/rc.d not found. A co do tego błędu to nie wiem może źle ustawiłeś w rootach albo w ustawieniach w vbox nie masz mostkowana kasrte sieciową i hamachi network interfaces.

a w name serwer co ustawic ? 4.2.2.3?

nadal wyskakuje /etc/rc.d not found i nadal nie moge polczyc z filezilla

Opublikowano

Zle wypakowane pliki, podczas wypakowania musialy Ci ulec uszkodzeniu/zniszczeniu, tez tak mialem, napisz jeszcze na pw pomoge Ci.

pre_1387877119__logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...