Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csyt2 Sura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak Syrka.brzegowe,bezduszne,dibelski da się zrobić bodziem lub magicznym metalem na csyt2. Sam robiłem kilka syrków ,a śmiercionośny, ostrze boga smoków , pogromce itd. chinczycy dostają od GM, Nie pytać skąd wiem mam swoje źródła ;p

ps. na spolszczeniu nie widać tego co się robi ze stali +9 (żółć) tylko na chinolu. Lepiej nie próbujcie robić strata 30kk i oczywiście stalki

ROBIĘ KONTA NA PRYWATNYCH SERVERACH!!!!!!!!!

PISAĆ NA PW!!!

Opublikowano

jak mi was zal , takie glupoty tu gadacie :D

Tyrax'a nie ma na tym servie

wszystkie bronie ulepsza sie bodziami (na chinolu tylko sie da) nikt nic nie dostaje od GM i nie ma magicznych metali ^^ pzdr

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kupa cinupa, elo.

@zibiz

ty gadasz głupoty, magiczne metale są wszędzie, nawet na csyt2, co prawda nie ma ich u handlarza ale można dropnąć :)

18706.png

18413.png

33625.gif

33669.gifJEŻELI POMOGŁEM, NIE BĄDŹ ŻYŁA I JE#N#J "LAJKA"

33278.png

30497.png

33662.gif

33723.png

Opublikowano

Jeżeli się nie mylę to z bojowego robi się chyba śmiercio na csyt2,

ale nie jestem pewien, bo tego nie ulepszałem.

"Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim

jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi."

- Jan Paweł II (Karol Wojtyła)

podpisf.png

Uczeń
Opublikowano

bojowy +9 dajesz na 1 miejscu w EQ bodzia kolo niego klikasz F5 wpisujesz stone i ulepszasz :D masz 100% na ulepszenie wiec nie ma sie o co martwic :P kupujesz tylko zolc za 30kk to jest opcja na moda kamera. jak na cliencie to kupujesz ten ulepszacz za 30kk dajesz bodzia na bojo +9 i masz syrka :D rychu ja pierwsze slysze ze chiniole to dostaja od gmow -.- a jak robisz te stal na 71/80lvl to musisz kupic ten ulepszacz za 50kk. na spol ona bedzie tyko jej nie widac wejdziesz na cliencie to wszystko bedzie ladnie widac :D tak samo jest z hwangami i reszta EQ na 90 lvl

Pomogłem?? Daj +

:D

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

beu2.jpg

Opublikowano

@Up

Komenda stone była na wkladanie KD a nie na ulepszanie. Pomyśl zanim cos napiszesz

Co do tematu syrka robi sie bodziem z bojowego. Można go normalnie ulepszać do +9, ale śmiercionośne robi się już na chińskim cliencie.

Licze na +

Uczeń
Opublikowano

@UP

chcesz to ci nagram filmik jak ulepszam np. Szpona +9 na Brzego przy pomocy komendy stone -.-

@edit:

http://www.youtube.com/watch?v=P5UTbS_-ylg

Zrob to samo co w drugim sposobie tylko zamiast KD daj Bojo +9 a zamiast olejku daj bodzia (1:45) -.- tak samo np. z brzego robisz świetego a z syrka smiercio.

Pomogłem?? Daj +

:D

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

beu2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...