Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FPS i częste bugi

Pegas©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od patchu 3.14 mam niezwykłe spadki fpsów. Ciągle mam 60(tak ustawione) a nagle mi spada 27, 47 i liczby z 7. Klatkuje wtedy i utrudnia rozgrywka. Parametry komputera:

Cpu: i5-3450 4x 3,4GHz

8GB Ram

GPU: ATI Radeon HD7750 1GB

I na tym sprzęcie są takie spadki fpsów, windows 8.1 Formatowałem ostatnio, formatuje co trochę w miesiącu. Nie wiem od czego to się dzieję... Gra na full hd również zaczęła klatkować, a nigdy tak nie było

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Napraw pliki instalacyjne,po czym zaaintaluj starsze sterowniki do karty(najlepiej tą płytkę jak miałeś z pudełkiem).

Opublikowano

Były ciągle te same stery, naprawiałem już lola. Po prostu jebne format chyba

Ebnij tego formata, najprostsze rozwiązanie. Patrzyłeś może, czy przypadkiem procesor Ci się nie przegrzewa?

8372383248.png
Opublikowano

Jak ustawiłeś wszystko na High to nie dziw się że klatkuje,komp tyż jakiś cudowny nie jest

Gdzie ci te lagi wystęują ? jak w tf to zmniejsz w ustawieniach dokladnosc spelli

Daj na najnizsze ustawienia wszystko,wejdz na niestandardowa gre i zobacz czy ci bedzie klatkowac. Jak tak format i nowe sterowniki do karty

Opublikowano

Mam to nawet na najniższych. Jak mam słabego kompa? bf3 na ultra na full hd nawet buga nie ma, glitcha, a co dopiero spadku fpsów

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Mam to nawet na najniższych. Jak mam słabego kompa? bf3 na ultra na full hd nawet buga nie ma, glitcha, a co dopiero spadku fpsów

Dokładnie ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...