Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wybrać - RaiderZ czy RIFT?

mitashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam dylemat, którą z tych gier wybrać? Najlepiej jeśli ktoś grał w obie gry i może się podzielić doświadczeniami i obiektywną opinią : )

sygnaleparkour.jpg

18706.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To zrobie odkop.

Obie te gry sa Świetne, RaiderZ ma zdecydowanie lepsza grafike i rozbudowana Fabułę, lecz gra dla nie ktorych staje sie monotonna, bardzo szybko mozna ja przejsc-Miesiac po kilka godzin gry, potem nie mozna duzo rzeczy robic, W Rift fabula jest dluzsza ( Tak mi sie wydaje ) Oraz bardziej rozbudowana, bardzo fajnie wymyslone Portale ktore sa rozmieszczane po mapie, gracze calymi grupami rzucaja sie na Rifty, lub inne rzeczy np. Atakujace Potwory ktore trzeba powstrzymac, za wszystko sie cos dostaje za Rifty jak i za PVP. Mozna dolaczyc do Walk ktore sa bardzo rozbudowane, role sa zlozone z: Tankow, damagerow, Healerow oraz Magow ( ? Nie pamietam dokladnie ) Jest niesamowicie duzo podklas kazdej Klasy oraz rasy, mozna isc w wiele roznych drzewek skilli oraz mieszac swoje umiejetnosci z innymi tworzac oryginalne style walki. Rift jest napewno bardziej rozbudowana gra ktora polega na graniu Zespolowo, grajac w Rifta poznalem wiecej Milych ludzi niz w innych grach Mmorpg, oczywiscie sa Wyjatki. 

Polecam przejsc obie gry ale zostac przy Rifcie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Gry zasadniczo roznia sie tylko systemami walki.

Musisz sam wybrac bo to jest kwestia gustu.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...