Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Carbonite problem z profesją.

razielek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od blisko dwóch tygodni borykam się z pewnym problemem. Mianowicie zamiast pierwszej swojej profki którą wybrałem (Skining i Leatherworking) mam wyświetlany Engineerin w przedziale punktowym od 8 do 34 milionów punktów. Sprawą zajął się serwerowy GM jednak on nic nie mógł zrobić bo teoretycznie mam profesje które sam wybierałem. Tyle słowami wstępu.

Wczoraj restartując talenty, Engi zniknęła na rzecz LW jednak tylko do reloga. Po przelogowaniu w Spellbook'u nadal widnieje nieszczęsna inżynieria. Po restarcie talentów Carbonit zaczął wyświetlać komunikat że profesja została usunięta. Tak jest za każdym razem kiedy restartuje punkty. Profka wraca na swoje miejsce ale tylko do reloga. Idąc tym tropem wyłączyłem Carboonita, potem pokasowałem foldery itp. Skończyło się na tym że przeinstalowałem Wowa. Odpalam teraz czyściutkiego klienta. Zero addonów i udziwnień. Wchodzę w SB a tam na wstępie wita mnie Engineering. Ręce mi opadły głowa wybuchła. Zero jakich kol-wiek pomysłów co teraz zrobić.

- Serwer 4.3.4 Cata, Carbonit też.

- Profka działa jak wchodzimy w nią przez Makro.

- Nie działa opcja oduczenia się profesjii.

- Po restarcie talentów w momencie kiedy profka jeszcze jest próbowałem uczyć się innych profesji w tym Engi. Wszystkie się bugują.

Jedyne co mi przychodzi do głowy to że Carbonit tworzy jakiś plik "confing" gdzieś po za folderami WoWa gdzieś np na dysku C. Jednak ja tego nie znalazłem. Czekam na propozycje z waszej strony.

2sbu2dv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...