Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Pomoc w konkursie.

Eftar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów! Dzisiaj, tj. 25.11.13, chciałbym abyście wsparli mnie w konkursie organizowanym przez polską społeczność gry Neverwinter Online. Konkurs odbywa się na portalu społecznościowym facebook i głównie zależy od osób trzecich, takich jak znajomi etc.. Zasady polegają na tym, że za "lajka", udostępnienie i komentarz są przyznawane punkty. Im więcej punktów tym lepiej.

cc

Opublikowano

Nie powinieneś o takie rzeczy prosić na MPC, ale nie będę wredna i dostałeś lajka. :3

Doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Dałem informacje znajomym, ale ich główna reakcja: "dam lajka i nagle milion spamu dostanę". Rozumiem ich trochę, bo sam byłem ofiarą aplikacji o podobnym działaniu. Z drugiej strony jestem świadom mocy, jaką posiada społeczność internetowa. Dla przykładu mogę podać sytuację z tego roku. - Jakieś miasto wybierało najładniejszy tatuaż oraz wcześniej najładniejszą twarz. Było głosowanie przez internet i społeczność innego forum sprawiła, że wygrała "niewyjściowa twarz". Wiem, pojęcie względne, ale to w porównaniu z innymi kandydatkami wydaje się trafne.

Opublikowano

Doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Dałem informacje znajomym, ale ich główna reakcja: "dam lajka i nagle milion spamu dostanę". Rozumiem ich trochę, bo sam byłem ofiarą aplikacji o podobnym działaniu. Z drugiej strony jestem świadom mocy, jaką posiada społeczność internetowa. Dla przykładu mogę podać sytuację z tego roku. - Jakieś miasto wybierało najładniejszy tatuaż oraz wcześniej najładniejszą twarz. Było głosowanie przez internet i społeczność innego forum sprawiła, że wygrała "niewyjściowa twarz". Wiem, pojęcie względne, ale to w porównaniu z innymi kandydatkami wydaje się trafne.

Ale tak to już jest. ;) W konkursach internetowych, w których o zwycięstwie decydują lajki nigdy nie wygra ktoś, kto rzeczywiście zasłużył na wygraną, a ten, kto ma więcej znajomości i lepiej się zareklamuje. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...