Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Koenigsegg CCX AE ov 749 czy Porsche 911 GT2 (996) ? Oraz gdzie dropic skille.

DajDwaZlote

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, to znowu ja ;p Zdobyłem wczoraj Koenigsega CCX i zrobiłem go na overall 749 i jeździ się nim tak w kratkę. Mam również porsche ale overall koło 720. Co będzie lepsze według was, bo nie mogę sam ocenić? Czy wkładać do porsche części pod 749 czy już odpuścić i jeździć CCXem?

Do tego jeszcze 1 pytanie - gdzie najlepiej i jak zdobyć skille wyścigowe 3 i 4 gwiazdkowe? Bo chciałem wrzucić sobie do mr2 ale już mam w porsche zużyte a kolejne wcale nie dropią. Mogą być boty.

Z góry dziekuję za odpowiedzi, posypia się lajki.

Opublikowano

Koenigsegg ma mocniejsze nitro od porshe , na krętych długich trasach dobrze się sprawdzi.

I <3 NFS WORLD

~mmmiodziopl

Opublikowano

Porche lepiej się sprawdzi ;)

Co do modyfikatorów umiejętności, to kupuj karty za 60k, z nich najszybciej wydropisz coś ciekawego.

Czy te modyfikatory "ciekawe" aż tak fatalnie lecą? ;D Poluję na moc nitro 3* lub 4* i z 10 000 000 IGC nie policiało nawet jedno 2*..

Opublikowano

Niestety raz lecą innym razem nic ja już tyle IGC tam wywaliłem ze szkoda gadać ja polowalem na wydlużenie perfectu o 2/3/4 sec a tu nic ale zawsze warto próbować zawsze można nabić kase botem i dropic bez końca

Und3rsoldier.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...