Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który byś wybrał ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LG L7 II za 119zł. Wyjechałem trochę poza 100zł ale to jedyna rozsądna propozycja. Jednak jeśli chcesz coś wydajniejszego to dopłać 50zł i masz Sony Xperia M. Na twoim miejscu dozbierałbym te 399zł i kupił Nexusa 4, jak dla mnie okazja.

Opublikowano

HTC HD7 - 1 zł

Lumia 520 - 9 zł

LG Swift L7 - 69 zł

HTC Desire X - 129 zł

Sony Xperia M - 149 zł

No i wymieniony przez kolegę wyżej LG L7 II. Wybrałam Ci telefony, które po prostu opłaca się brać za sugerowaną cenę.

I z w/w ja bym zdecydowała się na Lumię 520, w następnej kolejności Sony Xperia M, a później LG L7 II (ale to już moja subiektywna opinia). :x

Opublikowano

A z tych które wymieniła Miyoshi, który jest najlepszy pod względem parametrów ?

Najbardziej zależy mi na dobrym aparacie no i fajne by było mieć lampkę :D

No i jeszcze żeby telefon był jak najmniejszy, czyli w miarę dobry aparat, lampa błyskowa no i najmniejszy z tych wszystkich :)

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Xperia M będzie najlepsza z androidów, z WP Nokia Lumia 520. Jeśli chcesz więcej gierek itp. bierz Xperie M, uniesie wszystko, jeśli chcesz mieć zagwarantowaną płynność i podstawowe funkcje telefonu bierz Lumię 520.

Opublikowano

Na grach mi nie zależy, zależy mi najbardziej na aparacie i żeby posiadał lampę błyskową.

PS. podnoszę stawkę do 200 zł :)

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Do 200zł dobrymi propozycjami będą: Sony Xperia M oraz Samsung Galaxy Core, z androidów.

Wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem będzie Sony Xperia M, ma większą rozdzielczość i mniejszy ekran, a co za tym idzie większe rozgęszczenie pikseli. Poza tym (moim zdaniem) Xperie mają o wiele lepszą i przyjemniejszą nakładkę od TouchWiza Samsunga.

Opublikowano

Do 200zł dobrymi propozycjami będą: Sony Xperia M oraz Samsung Galaxy Core, z androidów.

Wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem będzie Sony Xperia M, ma większą rozdzielczość i mniejszy ekran, a co za tym idzie większe rozgęszczenie pikseli. Poza tym (moim zdaniem) Xperie mają o wiele lepszą i przyjemniejszą nakładkę od TouchWiza Samsunga.

Widziałem i miałem w ręku Xperia M i jestem mega zadowolony, idealna wielkość, w miarę aparat no i posiada lampę błyskową.

Problem jest w tym, że na stronie Play.pl pisze, że telefon chwilowo niedostępny, jeśli w niedziele go nie będzie to będę musiał inny wybrać.

4124112_16944776.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...