Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Święta z World of tanks.

Gość Gozdzik4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! :)
Jak sądzicie do szykuję Wargaming na święta? Może jakiś kodzik na golda czy coś ? Albo co byście chcieli..mi gold by się bardziej przydał ew Premium.

Opublikowano

100% premium tank + miejsce w garażu, 1 wygrana x5, może jakaś fajna misja na grudzień, pożyjemy zobaczymy

Opublikowano

Dadzą coś lepszego niż w tamtym roku, niedługo wt wychodzi, więc może jakiś kodzik na golda itp. będzie.

Wyjdzie wt to dadzą takie misje, że głowa mała.

Dodam jeszcze, że chodzą pogłoski nad obniżką ceny złota, wiec warto się na razie wstrzymać z kupnem.

Opublikowano

W sumie..ja i tak (konto sprz***) i zacznę grać na Xbox360 bo więcej graczy będzie i wgl lepiej będzie :D, ale licze może na jakiś kodzik na golda, ew Tank premium jakby dali jakiegoś Francuza i nie zawsze to musi byc LT.

Opublikowano

Oby był mały czołg LT jak ja je lubię :)

Lubisz takie jak T7 combatcar? z penetracją nie starczającą na 1t? ^^? Liczy się miejsce w garażu ;)

Opublikowano

z giftow to tylko ltp i tetrach do czegos sie nadaja .

pewnie dadza jakis 2lub 3 tier , kodu na dzien premki nie bedzie raczej bo sa misje , teraz za 50k expa 1 dzien.

najbardziej ucieszylaby mnie zaloga x3 a najlepiej x5 ^^ . i 30% wiekszy zarobek za top dmg , i znizki na 9 , 10 teiry bo mam troche do kupienia

chyba list do sw mikolaja napisze :D

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Więc z tego jak zauważyliście jest teraz misja, za wygraną bitwę 1 dzień premium się dostaje..co 24h jest misja..mnie jednak by ucieszył kod na golda ew na premium 2-3 tier obojętnie LT,HT,TD..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...