Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pomoc z PermissionsEX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Nie wiedziałem gdzie się zgłosić z taką prośbą więc piszę tutaj, jeśli wybrałem zły dział to proszę o poinformowanie mnie gdzie się z tym zgłosić i usunąć temat.

Mianowicie, prosiłbym któregoś z użytkowników o skonfigurowanie mi PermissionsEX dla modów: Werewolf, WorldGuard, TreasureHunt, Jobs, iConomy, Essentials, ChainSaw pod wersje bukkita 1.6.4 -R2.0

Z góry dzięki za pomoc

Cruncher.

Opublikowano

Nie wiem czy komuś się będzie chciało ^^

Hmm a chcesz modowi dać dostęp do wszystkiego czy tylko jakiejś części ?

Ciężko to zrobić ponieważ ty najlepiej wiesz co ma on mieć na serwerze.

Jeżeli nie umiesz tego nie bierz się za serwer.

(albo wbijaj na bukkit.org dalej np worldguard dalej wiki - dalej permisisons i wpisujesz to co chcesz ...a nie na łatwiznę lecisz ^^ niczego tak nie osiągniesz)

rmoiyq.png

Opublikowano

@Crunchero słuchaj nikt nie zrobi ci czegoś takiego ponieważ oni by się napracowali a ty byś tylko czerpał z tego korzyści jeśli się bierzesz za serwer to powinieneś sam robić sobie pemisje ponieważ jesteś jego administratorem i ty sam powinieneś wiedzieć jakie pexy powinna mieć dana ranga ,nie bierz tego do serca ale zgadzam się z panem co się wypowiedział UP:)

PS.Jeśli podejmujesz się stawiać serwer to dodawaj ustawienia sam a potem sprawdzaj co nie działa a co działa bo najlepiej jest się uczyć samemu na własnych błędach a jak to opanujesz to kto wie może ludzie będą chętnie grali na twoim serwerze ale to tylko moja wypowiedz na ten temat mam nadzieje że to przemyślisz

a i jeszcze jedno masz tu link do gościa na YT on się zajmuje ustawieniami po oglądaj sobie a dowiesz się podstawowych informacji jak co i gdzie ustawiać

łap :

http://www.youtube.com/user/TreektTV

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

@up, up2 Zrobienie uprawnień to jakieś 5min... Więc jeżeli ktoś tego nie potrafi tak trudno mu pomóc?

@topic Napisz mi na PW jakie chcesz rangi i co poszczególna ranga ma mieć, a zrobie tobie te uprawnienia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...