Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VideoTUT] Zmiana wersji Minecraft bez dodatkowych programów

Rezor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawdę ?
Większość ludzi już to wie i nie wiem czy potrzebny jest taki poradnik.
W dodatku powiedziałeś, że nie ma alfy i bety a wystarczy zaznaczyć "Allow use of old "beta" i "alpha" (te nad wersją) i będzie można je wybrać.
Także mogłeś powiedzieć, że można grać na snapshotah zaznaczając "Enable exerimental development versions ("snapshots")"

Mam 12 lat a ty raczej jesteś starszy a nawet angielskiego nie ogarniasz...
To tylko moja opinia.

zpot.png

Opublikowano

Naprawdę ?

Większość ludzi już to wie i nie wiem czy potrzebny jest taki poradnik.

W dodatku powiedziałeś, że nie ma alfy i bety a wystarczy zaznaczyć "Allow use of old "beta" i "alpha" (te nad wersją) i będzie można je wybrać.

Także mogłeś powiedzieć, że można grać na snapshotah zaznaczając "Enable exerimental development versions ("snapshots")"

Mam 12 lat a ty raczej jesteś starszy a nawet angielskiego nie ogarniasz...

To tylko moja opinia.

Dodałem adnotacje, że można Alphe i Bete. Co do angielskiego, to jest to jeden z moich pierwszych filmików, więc zawsze jest stres i te klimaty.

Opublikowano

Po co bawić się w takie rzeczy? W dodatku czemu mówisz że działa to tylko na premium, jak widać że masz jakiś zacofany launcher non-premium. Wystarczy launcher z minecraft.net, magic, zyczu, bozek, keinett, czy każdy inny zrobiony po 1.5 by mieć wygodną i bezproblemową zmianę wersji gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...