Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup rzeczy na allegro i płatność przy odbiorze.

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Ostatnio zachciało mi się e-palić. Niestety jestem niepełnoletni, a że nie mam kogoś kto bez powiadamiania rodziców może mi zamówić e-papieros postanowiłem działać na własną rękę. I tutaj dręczy mnie jedno pytanie : czy z konta junior mogę zamówić na allegro e papierosa kurierem za pobraniem i zapłacić gotówką przy odbiorze za kuriera oraz paczkę ? Z góry dziękuję i pozdrawiam.

21515.jpg

Opublikowano

Oczywiście , że możesz mojemu kuzynowi nie wiem ile on ma lat 14-15 sprzedali normalnie w sklepie .

To zależy od sprzedawcy,jak moja mama poszła do sklepu dokupić sobie ten olejek,czy jak to się zwie,to sprzedawca miał mord w oczach jak mnie zobaczył,a ja tylko stałem i bawiłem się telefonem.

@top Było sobie nie zakładać konta junior,ja mam normalne,kupowałem na nim słuchawki,nikt nie miał spin

Opublikowano

Boja matka raczej nie jest skora do rozmów i jak by taki kurier przyjechał gdy ja bym był w szkole to bieda... Co by było, jak by nie zapłaciła kurierowi wtedy bo nie wiedziałaby co to jest ( zamawiam bez jej zgody oraz wiedzy)?

21515.jpg

Opublikowano

Masz jakiegoś pełnoletniego kumpla? On mógłby ci bez problemu zamówić i odebrać,ewentualnie jego rodzina,sąsiedzi,nikt by się nie dziwił,a mógłby płacić przed odbiorem,tobie by zostało dać mu kasę na to,a potem do niego pójść/pojechać i odebrać paczkę

Opublikowano

wystarczy kupić bez konta i zapłacić od razu przelewem , tylko taka opcja wchodzi w rachubę albo kup na konto czyjeś . konta junior mają ograniczenia tak samo jak nowe konta na allegro i mało kto chce wysłać za pobranie towar

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...