Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd z odpaleniem gry.

Gość ʞɔɐqǝɯoɔןǝʍ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,od dziś mam problem z odpaleniem elsworda. Nowy patcher sprawdza wersje,hackshield ładuje się do około 15% a następnie system wywala blue screena i się restartuje,tak za każdą próbą.

Windows 8 64 bit

proszę o pomoc

Opublikowano

bluescreena w komputerze czy gdzie ?

to nie wina elsworda ze ci komputer bluescreena wywala, masz błędy w systemie po prostu

Opublikowano

bluescreena w komputerze czy gdzie ?

to nie wina elsworda ze ci komputer bluescreena wywala, masz błędy w systemie po prostu

Ale czemu dzieje się tak tylko przy odpalaniu elsworda?

Opublikowano

Chcesz powiedzieć, że blue screena wywala Ci od czasu kiedy wyszedł nowy patcher a wcześniej było ok ?

tak

Opublikowano

jakiś 02 tyle pamiętam,nie odpalam więcej przed rozwiązaniem problemu bo boję się o komputer

Opublikowano

Trudno cokolwiek doradzić bo nie znam komunikatu na blue screenie.. Mogę jedynie zasugerować cofniecie systemu w tym wypadku.. Opcje ta znajdziesz w panelu wyszukiwania pod haslem "odzyskiwanie".

Druga sprawa, masz Win 8 czy 8.1 ? W wersji 8.1 programy są bardziej stabilniejsze i kompatybilniejsze i nie sypie się tak nic, Jeśli byś chciał to system zaktualizować możesz za darmo na pierwszym ekranie zaraz po otworzeniu Windows Store.

Opublikowano

win 8,odzyskiwać nie chce bo się wszystkie programy pójdą chędorzyć,na blue screenie napisane że wystąpił błąd i system restartuje tyle

Opublikowano

Odpalałem w zgodności xp i 7. lipa

najdalej zaszło gdy odpaliłem za pomocą gameboostera - zdąrzyłem się zalogować

Opublikowano

gram jeszcze w minecrafta - chodzi na luzie

odpalałem icy towera - spoko

Opublikowano

Gdy sciagnalem ta ge odpalilem i tez mialem blue scree'na

Sprobuj odpalic ze zggodnoscia XP lub 7 oraz po odpleniu zmien priorytet na niski ( odpal menadzer urzadzeni, kliknij prawym na ikone gry i zmien priorytet na niski )

@ P.S System win 8 jest systemem z dupy ........

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Gdy sciagnalem ta ge odpalilem i tez mialem blue scree'na

Sprobuj odpalic ze zggodnoscia XP lub 7 oraz po odpleniu zmien priorytet na niski ( odpal menadzer urzadzeni, kliknij prawym na ikone gry i zmien priorytet na niski )

@ P.S System win 8 jest systemem z dupy ........

wiem jaki jest win 8 ale blokada :(

próbowałem tak, nie pomaga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...