Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki hosting najlepszy ?

Glucior7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema jaki chosting polecacie ? serwer zakładam na 40 slotów a dalej ze 100 jaki hosting jest najlepszy według was i dlaczego ??

Opublikowano

Osobiście polecam ci ownserve.pl Kupiłem tam serwer 11 dni temu i jestem z tego wyboru zadowolony. 0 lagów oraz łatwy dostęp do bazy ftp jak i do konsoli. Za 1.50 zł za slot nie wiem czy znajdziesz lepszą oferte.

Opublikowano

Jeśli chcesz zrobić serwer na wyższą skalę polecam FiberHost.pl. Mają pakiet, gdzie miesięcznie płacisz 150 zł, i masz nieograniczoną ilość slotów, oraz RAM.

Opublikowano

U mnie najtaniej na hamachi ;) maszyna stoi za domem w ogrodku 0,5 mb/s win 2000 1GHz procek ;) a tak na serio to cubrhost.pl jest w miarę przyzwoity

Opublikowano

CubeHost.PL polecam, mam kilka serwów w tym jeden który wymaga spooro [Voxel Sniper i te sprawy :P] i 0 lagów.

Serwery:
-SkyBlock.PL

Opublikowano

Ja ci osobiscie polecam CraftServe.pl lub Mineserv.eu czy tam pukawke. Ja teraz uzywam pukawke i jestem zadowolony :-). ( sorry ze nie ma polskich znakow itp, pisze to na telefonie :-P ).

Nie działa :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...