Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BigBad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam prośbę. A mianowicie, chciałbym aby ktoś mi złożył zestaw za około 2.8k-3k. Najprawdopodobniej będę go kupię dopiero w święta ew. w lutym (urodziny ^^). Czy opłaca się teraz coś takiego składać ? Może zapowiada się jakaś premiera podzespołu który będzie dobry do tego zestawu ? Zależy mi najbardziej na:

-Przydał by się dysk 1Tb ;p

-Procek i5 oczywiście i jak da radę do 3.3Ghz

-Karta graficzna to R9 lub GTX760 (raczej nie będę grał w BF4, (bardziej BF3) no a jak już będę to wystarczy mi chyba gra na tych medium/low :D)

-Minimum 4gb ram

No i jak by był jeszcze ktoś dobry to by mi złożył zestaw pod BF4 jak najlepiej w tym samym budżecie, chciałbym sobie je porównać i takie pytanie do was:

Lepiej kupić komputer z zaje*istym prockiem i grafiką czy bardziej zestaw zrównoważony (ten 1-szy o który proszę) ? Chodzi mi o to żeby obudowa, płyta główna itp. była dość dobra.

Pozdro.

Opublikowano

@UP W płycie głównej jest zintegrowana karta graficzna. Czy nie będzie się gryzła z R9 ? Czy raczej ona jest tylko do mini gier i pulpitu ? :P

Edit. Nieważne nie doczytałem ;p

P.S. Czy jak dodam do koszyka montaż to oni już nałożą pastę na procesor czy trzeba dołożyć do koszyka ?

Opublikowano

A i jeszcze jedno czy obudowę nie lepiej SilentiumPC M23 ? Wiem, że jest pod płytę ATX ale płytę też można zmienić ;p

P.S. Zasilacz nie za słaby ?

Opublikowano

A i jeszcze jedno czy obudowę nie lepiej SilentiumPC M23 ? Wiem, że jest pod płytę ATX ale płytę też można zmienić ;p

P.S. Zasilacz nie za słaby ?

Cooler Master n200 jest lepszą obudową.

Zasilacz spokojnie wystarczy.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...