Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dodać BF3 do origin

matis1910rks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przepraszam jeśli nie ten dział ale bardzo proszę o pomoc.

Gdy kupowałem BF3 to kupiłem sam klucz na internecie i żeby grać to musiałem pobrać grę przez origin. Grę zapisałem sobie na dysku D a origin miałem na C. Lecz niedawno zmieniałem system i mi pousuwało pliki z dysku C (w tym origin). Gdy teraz ściągnąłem origin ponownie (cały czas mam bf3 na D) czy mogę jakoś dodać tego BF3 do origin bo gdy wchodzę normalnie w ikonkę BF3 to wyskakuje mi okno z origin "Błąd uruchamiania gry. Nie wykryto zainstalowanej gry BF3... zainstaluj ją ponownie lub ponów próbę jej uruchomienia. To samo się dzieje kiedy wchodzę w origin i prubuję dodać grę ręcznie.

możecie mi podać w jaki sposób mogę dodać grę do origin bo ponowne sciąganie trochę zabiera czasu

Opublikowano

Normalnie pobierasz origin, logujesz się i grasz.

Pewnie będziesz musiał przeinstalować bf'a.

czy ty wogóle przeczytałeś co ja napisałem ?

wyskakuje mi "Błąd uruchamiania gry. Nie wykryto zainstalowanej gry BF3... zainstaluj ją ponownie lub ponów próbę jej uruchomienia"

Opublikowano

Jeśli masz bf'a na dysku D, a origin na C, to BF'a kopiujesz do folderu Origin Games i tam wklejasz.

Logujesz się do Origina i klikasz, żeby Ci pobrało BF'a (wyszuka istniejące pliki).

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...