Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z odpaleniem patchera lol

DyeRek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z odpaleniem patchera LoL`a wyskakuje mi komunikat że nie można nawiązać połączenia z serwerem HTTP. Kiedyś tam czytałem że w routerze trzeba jakieś tam porty odblokować (nie piszcie mi nic o zaporach bo mam wyłączone i dodane wyjątki). Proszę o pomoc jakie porty mam odblokować ???

pozdrawiam

DyeRek

Opublikowano

Próbowałem wszystkie tryby zgodności i nic. Dodam również że reinstalowałem LoL`a już 3,4 razy

Opublikowano

@up

mam 192.168.0.1. Przeszukałem wszystko i nie mam zakładki ports... Mój router to dlink dwr-921

Opublikowano

Zaaktualizuj Sterowniki, poszperaj w trybach zgodnosci, odpal jako Admin, Jaki masz Windows ?

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Windows 7. Szperałem wszędzie, odpalałem w różnych trybach jako admin i nie jako admin i nic.

Opublikowano

Dzieje mi się to od kiedy zainstalowałem LoL`a. Myślałem że podczas instalacji poprostu czegoś nie zainstalowało ale po 5 reinstallach (leci szósty) to samo...

Opublikowano

Dzieje mi się to od kiedy zainstalowałem LoL`a. Myślałem że podczas instalacji poprostu czegoś nie zainstalowało ale po 5 reinstallach (leci szósty) to samo...

To zobacz w tym panelu czy nie ma jakiejś opcji blokowania niektórych stron czy ogólnie neta.

Opublikowano

Masz program Microsoft Visual C++ 2005 ?

Pamiętam ,że mialem też podobny problem po formacie kompa i brakowalo mi tego programu.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Witam po przerwie

Kminiłem, kminiłem i wkońcu rozkminiłem ^^ Problem tkwił w tym że miałem całkowicie wyłączoną zaporę systemu windows w usługach, po włączeniu tej oto usługi wyłączyłem zaporę i na wszelki wypadek dodałem do wyjątków i tak samo zrobiłem z zaporą w antywirusie (AVG), następnie po raz 15 reinstalowałem LoL`a i wrzuciłem sobie go na dysk przenośny i DZIAŁA !!! ;)

Dziękuje wszystkim za pomoc i za udzielenie się w owym temacie ;)

pozdrawiam

DyeRek

P.S. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...